SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atiba'nın alternatifi Musa Çağıran

Son 2 yılın şampiyonu Beşiktaş, orta sahada yaşlanan Atiba Hutchinson'a alternatif arıyor. Bu doğrultuda yurt içi ve yurt dışında o bölgeye alternatif futbolcuları tarayan siyah beyazlı ekip Osmanlıspor'un 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Musa Çağıran'ı transfer etmek istiyor.

Yayıncı kuruluşun haberine göre Beşiktaşlı yöneticiler Musa Çağıran'ın transferi için Osmanlıspor ile görüşmelere başladı. Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda orta sahaya takvive yapmak isteyen siyah - beyazlı yöneticiler Süper Lig'i iyi tanıyan Musa Çağıran'da karar kıldı.

Atiba'nın yerine düşünülen yerli adaylardan biri olan Musa için bir süredir nabız yoklayan siyah-beyazlılar, Osmanlıspor Başkanı Ahmet Gökçek ile bir araya geldi.

24 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon Osmanlıspor'da istikrarlı performansıyla dikkat çekti. Geçtiğimiz sezon Ankara ekibinin değişmez oyuncularından biri olan Çağıran Osmanlıspor formasıyla 40 karşılaşmaya çıktı ve bu maçlarda 7 gol, 1 asistlik bir performans sergiledi. 1.81 boyundaki Musa Çağıran, daha önce Bursaspor, Galatasaray, Konyaspor ve Altay gibi takımların formasını giymişti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler