SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş, Gustavo Gomez'de sona yaklaştı

Beşiktaş Yönetimi, başarılı hocanın geçen sezon çok istediği Paraguaylı stoper için yeniden kolları sıvadı. Siyah-beyazlılar, Milan’da fazla forma şansı bulamayan 24 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak için harekete geçti. Marcelo’nun Lyon’a satılması halinde iki stoper transfer edecek olan Kartal, Mitrovic’i ise deneyim kazanması için başka bir kulübe kiralık gönderecek.

Marcelo’nun Lyon’a gitme ihtimalinin her geçen gün artması nedeniyle stoper transferinde çalışmalarına hız veren Beşiktaş Yönetimi, Teknik Direktör Şenol Güneş’in geçen sezon kadrosunda görmeyi çok istediği Gustavo Gomez’i bitirmek için düğmeye bastı.

Geçen sezon Milan ile giriştiği transfer yarışında maddi şartlarını fazla zorlamayarak 24 yaşındaki Paraguaylı stoperden vazgeçen siyah-beyazlı yönetim bu kez daha kararlı görünüyor. İtalyan ekibinde fazla forma şansı bulamayan Gomez’i kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, genç savunmacıyı satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamayı hedefliyor.

Transferde Şenol Güneş’in önceliklerini daha fazla dikkate alan siyah-beyazlılar, Gustavo Gomez’in işini bitirerek, siyah-beyazlı hocayı da sevindirmeyi hedefliyor.

Gomez’i kiralaması durumunda Marcelo’dan gelmesi muhtemel bonservisi daha farklı bölgelerde kullanacak olan Beşiktaş Yönetimi ikinci bir stoper daha alarak Güneş’e ikinci sürprizi yapmayı da planlıyor.

Vida ve Titi

Devre arasında alınan Mitrovic’i, Güneş’in sistemine uymaması nedeniyle oynayabileceği bir kulübe kiralamak isteyen Kartal, ikinci stoper olarak Vida ile görüşmelere devam ediyor. Siyah-beyazlılar daha önce Kasımpaşa’dan Titi ile de el sıkışmıştı. Stoper transferindeki gelişmelere göre bonservisi elinde olan 29 yaşındaki Brezilyalı stoperin kadroya katılacağı aktarıldı.

Milan’a 8.5 milyon euro karşılığında Arjantin ekibi Lanus’tan transfer olan Gustavo Gomez geride kalan sezon 12’si ilk 11’de olmak üzere 19 resmi maçta forma giydi.

Gustavo Gomez, Paraguay’ın 9 Haziran’da Peru’ya 1-0 yenildiği hazırlık maçında 90 dakika sahada kalmıştı.

SPORDA SON 24 SAATTE NELER OLDU?


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler