SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş yönetimi taraftarın Burak Yılmaz tepkisinden çekiniyor

Forvet transferi yapacak olan Beşiktaş'ta gündeme son olarak milli golcü Burak Yılmaz gelmişti. Futbol hayatını Çin'de sürdüren yıldız oyuncunun transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Taraftarın tepkisinden çekinen siyah-beyazlı idarecilerin Şenol Güneş'in isteğiyle Burak Yılmaz için bir girişimde daha bulunacak.

Şenol Güneş’in çok istediği Burak Yılmaz Beşiktaş’a gelmeye hazır. Yönetim taraftar tepkisinden çekiniyor.

Beşiktaş Yönetimi, Teknik Direktör Şenol Güneş'in isteğiyle Çin'de Beijing Guoan takımında oynayan Burak Yılmaz ile temasa geçti. Milli futbolcu, Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığını ve seve seve Siyah- Beyazlı formayı giyebileceğini söyledi.

Ancak Burak haberlerinin medyada yer almasından sonra sosyal medyada taraftarların bu transfer gelişmesine tepki göstermesi yönetimi geri adım attırdı.

Şenol Güneş'in Burak için yönetimle bir kez daha görüşme yapacağı ve bu transferin sonuçlandırılmasını isteyeceği belirlendi. Çin'de mutsuz olan Burak Türkiye'ye dönmek istiyor.

BONSERVİSSİZ GELEBİLİR

Burak Yılmaz da kariyerine Türkiye'de devam etmek istiyor. Kulübü ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan milli futbolcunun, alacakları karşılığında serbest kalma ihtimali var.

Bu durumda Burak, Beşiktaş'a bonservis bedeli olmadan transfer olabilir. Siyah-beyazlı takımda 2006-2007 ve 2007-2008 sezonlarından forma giyen Burak, çıktığı 55 maçta 7 gol atmıştı.

(Takvim)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler