SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıdvan Dilmen: Zavallı Türk futbolu!

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in son haftasında oynanan maçları değerlendirdi. Tribünlerdeki seyirci sayısına dikkat çeken Dilmen, "Beşiktaş stadı dışında diğer maçların hiçbirinde seyirci yok. Zavallı Türk futbolu" ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'in son haftası nefes kesen maçlara sahne oldu ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen de bu karşılaşmaları değerlendirdi. Maçların önemine karşın statlarda doğru düzgün seyirci olmadığının altını çizen Dilmen, "Beşiktaş stadı dışında diğer maçların hiçbirinde seyirci yok. Zavallı Türk futbolu" ifadelerini kullandı.

Bu ligin en iyi oynayan takımı şampiyon oldu, En kötü oynayan 3 takım da düştü...Bunun altını çizelim. Zaman zaman hakemlere eleştiri oluyor ama 34 hafta baktığımızda bu tablo doğru bir tablo. Hak eden şampiyon, hak etmeyen de ligden düştü."

"CUMHURBAŞKANININ MEMLEKETİ KÜME DÜŞTÜ"

Türkiye'de algı var, Cumhurbaşkanı'nın memleketi küme düştü. Bu maç farklı olsa öyle-böyle denecekti. Trabzon-Rize muhabbeti işi maalesef biraz daha alevlendirdi."

BURSA'NIN EZİYET ÇEKMESİ GEREKİYORDU

"Bursa'nın bir eziyet çekmesi gerekiyordu. Bursa şehri toparlanmalı. Bu kadro iyi değil. Bursaspor, Başakşehir'in pozisyonunda olmalı. Müthiş bir taraftar kitlesi var. Sonuçta insanız ve mutlaka düşen olacak."

"Fenerbahçe 10 gün erken sezonu açmamak için biraz sıktı ve 3-1 kazandı.

"Sinan Gümüş neden buruk, yıkık? Kulüpten ayrılıyor mu? O çocukta bir şey var. Galatasaray'da büyük bir revizyon olacağı belli oldu."

"Bu işler mücadeleyle olur. Saha içi mücadele ve doğru analizler yaparak. İş bittikten sonra olmaz. Biri 'Akşam Trabzonspor maçını izleyeceğim' diyor. "

AYKUT KOCAMAN DEĞERLENDİRMESİ

"Türkiye'de hiçbir antrenör Alex'i gönderemezdi. Hırsı ve çalışma azmi olmasa yine nasıl geldi? Hırslı ve azimli olmasa gelemezdi."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler