SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıdvan Dilmen: Saygıyla alkışlıyoruz Beşiktaş'ı

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Gaziantepspor'u 4-0 yenip şampiyonluğa ulaşmasını değerlendirdi. Dilmen, "Ağustos'ta favori olan Beşiktaş, şimdi şampiyon oldu. Şampiyonluklar çok zordur ama Beşiktaş 3-0'ı kabul etmeyen bir hoca ile çalışıyor. Beşiktaş dolu dolu şampiyon oldu" dedi.

NTV Spor'da yayınlanan % 100 Futbol programında Rıdvan Dilmen, Gaziantepspor-Beşiktaş maçını değerlendirdi.

Dilmen şunları söyledi:

"Bir tek Galatasaray'ın 4 sene üst üste olduğu sezonda ilk kez Beşiktaş favori gösterildiği bir sezonda şampiyon oldu. Hak ettiği ve zorlanmadan kazandığı bir şampiyonluk kazandı. Saygıyla alkışlıyoruz Beşiktaş'ı."

"Çok iyi teknik adam, çok iyi taraftar ile bu başarıyı kazandı. Şenol Güneş aç ve doymuyor. Şenol Güneş futbol ekolünün nasıl olması gerektiğini gösterdi. Beşiktaş Başkanı ve yönetimini kutlamak lazım. Siyah Beyazlılar'ın büyük bir öz güveni var. "

"Sosa'dan sonra iyi transfer politikası da bu başarısının gelmesine neden oldu. Ağustos'ta favori olan Beşiktaş, şimdi şampiyon oldu. Şampiyonluklar çok zordur ama Beşiktaş 3-0'ı kabul etmeyen bir hoca ile çalışıyor. Beşiktaş dolu dolu şampiyon oldu. Başakşehir'i de tebrik etmek lazım büyük iş başardılar."

"BAŞAKŞEHİR GERÇEĞİNİ DE GÖRELİM"

Başakşehir gerçeğini de görelim. Şampiyonlar Ligi'ni garantilediler ve kupada final oynayacaklar. Teknik direktör değiştirmeyen takımlar ilk 2'de. Alt tarafta da Rizespor hocasını değiştirmedi. Buraspor çok hoca değiştirdi.

Bursaspor, Trabzonspor maçıyla şampiyon oldu şimdi de küme düşmeme maçına gidecek. Futbol enteresan...

"ŞENOL GÜNEŞ TARİHE GEÇTİ"

Beşiktaş en çok maç oynayan takım. Üst düzey maçlar oynuyor. Yeni bir takımla gümbür gümbür oynarak, korkunç sert maçlar geçirdiler.

İyi oyunculardan kurulu bir takım. Oyuncular Beşiktaş'a uydular ve mutlu sona ulaştılar. Üst üste 2. kez şampiyon oldu. Şenol Güneş tarihe geçti.

"TÜRKİYE'NİN BARCELONA'SI ŞAMPİYON OLDU"

Ne söylesek ne kadar övgüler yağdırsak azdır. Bana 9 tane televizyon koy önüme Beşiktaş'ı izlerim. Türkiye'nin Barcelona'sı şampiyon oldu. Senin oğlan da şanslı Güntekin. 4 yaşında 2 kez şampiyonluk gördü. Sen o kadar şanslı değilsin.

"BEŞİKTAŞ KADROSUNU KORUSUN YİNE FAVORİ"

Oğuzhan her zaman sorumluluk alabiliyor. Bugün de seyrettim ve bayıldım. Tolgay'ı da herhalde bırakmazlar. Beşiktaş daha önce de ligi bitirebilirdi. Beşiktaş, kadrosunu korusun yine favori.

Quaresma geldi ve Beşiktaş'a uydu. Quaresma gidecekmiş gibi bir hava var ama bilemem.

Antalyaspor'dan ayrılacak haberlerinden sonra Rıza Çalımbay ile konuştum. "2 yıl daha sözleşmem var" dedi. Şenol Güneş'in de ayrılacağını düşünmüyorum. Sözleşmesi var.

"BEŞİKTAŞ EĞER BUNU GELİŞTİRİRSE..."

Beşiktaş'ın tek sorunu; sert takımlara karşı üstünlük alamaması. Fenerbahçe'nin puan kaybettiği takımlara baktığımızda alt sıralar. Beşiktaş eğer bunu geliştirirse tam favori olur. Bir tek problemi bu görünüyor başka da yok. 69 attı ama 100 olurdu şimdiye kadar.

"QUARESMA'NIN 2 GOL ATMASI..."

Oğuzhan'ın bu kadar ceza sahasına girmesi de Beşiktaş'ın etkin hücumlarını gösteriyor. Quaresma gibi bir oyuncunun ligde 2 gol atması hakikaten çok enteresan.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler