SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şenol Güneş: 'Hedef sadece şampiyonluk değil'

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor maçıyla birlikte şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın şampiyon Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gaziantepspor maçının ardından sıcağı sıcağına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Sözün bittiği yerdeyiz. Uzun bir yarıştan geliyoruz. Sezon başından beri çok büyük sıkıntılarımız oldu. En rahat dönemde en kritik maçları kaybettik. O dönemlerden sonra şampiyon olmak güzel. Futbol olarak güzel şeyler yaptık. Sahada her şeyi alın terini döken oyuncu grubumu tebrik ediyorum. Taraftarın az olduğu dönemde her gittiğimiz yerde bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkürler.

"Bu takımın hedefi sadece şampiyonluk değil. Güzel futbolla şampiyonluk. Hedefi şampiyonluk olarak koyarsanız baskı yüklemiş olursunuz. Oyuncular bir ara etkilendi. Sadece şampiyonluk hedefi yaratıcı ve güzel futbolu engelliyor.

SÖZLEŞME KONUSUYLA İLGİLİ...

"Hala bir maçımız var. Ben buranın çalışan bir elemanıyım. Başkan bize görev verdi yarın vermeyebilir. Konuşmanın zamanı değil. Konuşacak bir şey yok. Sözleşmem devam ediyor. Ama bazıları bir şeyler konuştu diye her şeye cevap verilmez. Yönetimle başkanla aramız iyi. Burada bu takımın başarısı için buradayız. Bunlarla ilgili daha sonra açıklama yaparım.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler