SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Caner Erkin ile anlaşma tamam! Beşiktaş'ta kaldı

Beşiktaş'ta satın alma opsiyonu ile kiralık olarak forma giyen Caner Erkin, siyah-beyazlı takım ile anlaşma sağladı. Oyuncuyu ikna eden yönetim daha sonra Inter ile de bonservis konusunda anlaşarak milli futbolcunun bonservisini aldı.

Beşiktaş’ta sezon başından Inter’den 1 milyon euro’ya satın alma opsiyonlu 1 yıllığına kiralanan Caner Erkin konusunda flaş gelişmeler yaşandı. Siyah-beyazlı takımla sakatlanmadan önce başarılı performans sergileyen tecrübeli oyuncu, Beşiktaş’ta kaldı. Daha önce oyuncuyla her konuda anlaşan Beşiktaş, Caner’in bonservisi için Inter ile görüşmelere başlamıştı.

Taraftarın da takımda kalmasını istediği Caner Erkin için İtalya ekibine 750 bin Euro bonservis ücreti ödenecek. Caner de Beşiktaş’tan yıllık 1 milyon 750 bin Euro alacak.

Beşiktaş’ta sezona iyi başlayan Caner Erkin sakatlık kurbanı oldu. 23 Ekim 2016’da 8. haftada oynanan Antalya maçında sol aşil tendonu kopan milli yıldız, 3 aylık hızlı bir tedaviyle koşulara başladı. Takımla çalışmalara başlayan ancak kadroda yer bulamayan Caner, buna rağmen yönetimden transfer onayını aldı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler