SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fikret Orman Şenol Güneş'in takımda kalacağını açıkladı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Başkan orman, Siyah-Beyazlı taraftara Gaziantepspor maçıyla ilgili müjde verdi. Fikret Orman, son günlerde Şenol Güneş'in takımdan ayrılacağına dair çıkan iddialara sert yanıt verdi ve Şenol Güneş'in %100 Beşiktaş'ın başında kalacağını söyledi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman takımın antrenman yaptığı Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Orman'ın açıklamaları şöyle;

Gaziantep tüm tribünü Beşiktaş'a verdi

Heyecanlı bir sezon geçirdik. Artık sonuna geldik. Tüm taraftarımızı Gaziantep'e bekliyoruz. Gaziantep maçı için o bölgeden çok talep vardı. Tüm tribünleri Beşiktaş için açtılar. 36 binle o statta rekor kırabiliriz. Kupayı nerede alacağımızla ilgiili bir planlamamız yok. Sadece garantilemek istiyoruz. 3. yıldızı taraftarımız önemsiyor ama Ay-Yıldız'ın yıldızı zaten bizde. 2 sene üst üste şampiyonluk önemli.

Şenol hoca yüzde 100 kalacak dedik daha ne diyelim?

Rakiplerimize 10 puan fark attık. Onlar da hoca problemi var ama bizi konuşuyorlar. Sorun yok diye 30 kere söyledik. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin hoca sıkıntıları varken, Şenol Güneş konuşuluyor. Anlamıyorum, bu ayıp. Şenol Güneş'in yüzde 100 kalacağını açıkladık. Daha ne yapmamız lazım. Biz Şenol Hoca'yla yeni transferleri konuşuyoruz. Hoca iki sezondur bizimle. Şampiyon oldu, mutlu. Bunları konuşanları lanetliyorum. Biz hocamızla transferleri ve yeni sezon planlamasını konuşuyoruz şu an.

Nereden çıktı Milli Takım?

Sezon sonunda Şenol Hoca ile konuşacağız. Ama bu yeni planlama olacak. Şimdi de milli takım haberleri çıkmış. Arkadan iş yapılmaz. Bu Fatih Terim'e ayıptır. Nereden çıktı Milli Takım? Beşiktaş kapalı gişe oynuyor. Kombineler bitiyor ve 2-3 bin kişi hala orada bekliyor. Bırakın bu taraftar keyfini çıkarsın.

Talisca için resmi başvuru yaptık

Talisca'nın 1 sezon daha sözleşmesi devam ediyor. Uzatmasını da resmen yaptık. Bırakın Beşiktaş taraftarı şampiyonluğun mutluluğunu yaşasın. Mutluluğu hak ediyor Beşiktaş taraftarı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler