SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fikret Orman Aboubakar için Portekiz'e gidiyor

Son hafta attığı ve attırdığı gollerle Beşiktaş'ı adeta sırtlayan Vincent Aboubakar için siyah-beyazlılar Portekiz'e çıkarma yapmaya hazırlanıyor. Sezon başında 1 yıllığına Porto'dan kiralanan Aboubakar için Beşiktaşlı yöneticiler Portekiz'e giderek Porto'yla masaya oturacak ve Kamerunlu golcünün bonservisi alınacak.

Kasımpaşa karşısında dün ilk golünü 78. saniyede atan Beşiktaşlı Vincent Aboubakar, siyah-beyazlılarda sezonun en erken golüne imza attı. Oğuzhan Özyakup ile yaptığı paslaşmanın ardından rakibini avlayan Kamerunlu oyuncu, büyük sevinç yaşadı.

Kasımpaşa'nın 182. saniyedeki golü de gelince, bu sezon ligde iki golün en hızlı atıldığı maç, Beşiktaş-Kasımpaşa karşılaşması oldu. Bundan önceki rekor, 252 saniye ile Galatasaray-Gençlerbirliği karşılaşmasına aitti.

Kasımpaşa maçındaki performansıyla da dikkatleri üzerine çeken Vincent Aboubakar artık kendini siyah-beyazlılara tamamen kabul ettirdi. Golcünün kalması için bir süredir girişimlerde bulunan Beşiktaş Yönetimi, Kamerunlu oyuncunun bonservisini bir an önce bitirmek için, önümüzdeki günlerde Portekiz'e gidecek.

Daha önce iki kez Portekiz'e gidip, Vincent Aboubakar'ın kulübü Porto ile görüşen fakat eli boş dönen siyah-beyazlı yönetimde, bu kez devreye başkan Fikret Orman girecek. Başkan Orman'ın bu işi çözümleyeceğine inanılıyor.

Cenk-Aboubakar-Talisca üçlüsü bu sezon Süper Lig'de 40 gol attı. Cenk'in 18 golü bulunurken, Talisca ile Aboubakar 11'er gole ulaştı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler