SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şenol Güneş: 'Daha iyi olabilirdi'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, galibiyete rağmen rehavete yer bırakmıyor. Deneyimli teknik adam 4-1'den sonra takımın düştüğünü ve bunun olmaması gerektiğini söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş disiplini elden bırakmıyor. 4-1’lik galibiyete rağmen skor farkından sonra takımın performansındaki düşüşe dikkat çeken deneyimli çalıştırıcı, 3 puandan dolayı oyuncularını tebrik etti.

Maçın ardından açıklamalar yapan Güneş, Maçtan önce Beşiktaş camiasının değerli bir adamı Recep Adanır’ı kaybetmenin üzüntüsü var. Düşündüğümüz oyunu oynadık. Erken gol bulduk ama çabuk fırsat verdik. Bizim çok fazla pozisyonlarımız vardı. Gole çeviremedik. Onların oynamasına izin verdik. Hak ettiğimiz bir galibiyetti ama bu eksiklerin olması iyi değildi. Rakibin düştüğü bir dönemdi. Biz de kendimizi bıraktık. 4-1’den dolayı kaynaklanan durum bu. Öte yandan bütün oyuncuları tebrik ediyorum. 3 puanlık maçtı. Önümüzde 2 maç var. Bunları da kazanıp ligi bitirmek istiyoruz.” diye konuştu.

[Şenol Güneş, Beşiktaş’la ilk kez…](https://www.mynet.com/senol-gunes-besiktasla-ilk-kez-110366-myspor)

TARAFTAR OYUNCU İLE BÜTÜNLEŞMELİ

Taraftarların her maçtan sonra kendisini tribünlere çağırması konusunda açıklamada bulunan Güneş, “Sahada oynaya oyuncular, taraftar onlarla bütünleşsinler isterim. Bazen gidip gitmemekte tereddüt ediyorum. Başrolde oyuncularımız var. Taraftarlar ve oyuncularımız bütünleşmeli. Sezon başından beri bunu yapmaya çalıştık. Son 2 maça kadar iyi işler yaptığımızı düşünüyoruz. Daha iyi olabilir miydi? Olmalıydı. Aboubakar da iyiydi Ozi de iyiydi. Ben kenardan gelen her oyuncunun iyi olmasını istiyorum. Kimsenin eksik olmasını istemiyorum.


Canlı Skor

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler