SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıdvan Dilmen: 'Bu kadro Avrupa'da fena olur'

NTV Spor'da yayınlanan % 100 Futbol programında Rıdvan Dilmen, Beşikta-Kasımpaşa maçını değerlendirdi. Dilmen, Beşiktaş'ın önde oynamaya yatkın bir takım olduğunu ve çok sayıda pozisyona girdiğini belirtti ve Siyah-Beyazlıların büyük maçlarda zorlandığını, Avrupa'da da bu kadro ile sıkıntı yaşayacağını ifa de etti.

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın 4-1'lik Kasımpaşa galibiyetinin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Alt tarafta Rize'nin matematiksel olrak şansı oldu. Bu maçların biri 26'sı diğeri 27'sinde. Aynı gün oynatmakta fayda var. İkili averaj üstünlüğü Rize'de olacak.

Şenol Güneş'i skor 4-1 devam ederken gösterdi orada "Tempo, tempo yapın" diye bağırıyordu. işte Beşiktaş'ın özeti bu. Adamlar bitti sezon başından bu yana. Quaresma halen sağdan, soldan gidiyor.

"ATİBA DA İNSANMIŞ"

Demek ki Atiba da insanmış. Oğuzhan ve Tolgay götüremeyebilir. Gökhan da yok. Atiba da insanmış. Oraya birini daha almalılar.

Tolgay kendini yedek hissetmemeli. Gökhan olsam ayrılmak isterim ama Tolgay olsam ayrılmak istemem.

"BU KADRO AVRUPA'DA FENA OLUR"

Beşiktaş her maç 8-9 tane pozisyona giriyor. Dev maçlara baktığında zorlanıyorlar. Bu kadronun tek şansı önde oynatmak ya da rakibi oyun disiplininden çıkartmak. Hücum oyuncuların varsa tek şartın vardır, önde baskılı oynamaktır. Şu takım 34 hafta derbide zorlanır ama Kasımpaşa'ya 4 atar, Adana'ya 3 atar. Bu takımla Napoli kolay kolay oynamayaz. Ne olur ne olmaz diye Tosic oynadı. Şu kadroyla Avrupa'da fena olursunuz ama lig daha farklı. Beşiktaş derbilerde de baskılı oynuyor"

"BEŞİKTAŞ TAKIMI TÜRKİYE'NİN HER ZAMAN FAVORİSİDİR"

Beşiktaş takımı Türkiye'nin her zaman favorisidir. Bu tartışmasız... Her oyuncu bu takımda gelişir.

Aykut Hoca, Konya'dan ayrılsın, bu kadro olsun o zaman başarılı olma şanları yok. Bir sistem yerleşti ve bu sistem doğrultusunda başarı geldi. Yıldızlar yani yetmez.

'OZAN TUFAN İÇİN BEŞİKTAŞ...'

Mehmet Ekici için en doğru kulüp Fenerbahçe ama Ozan Tufan Beşiktaş'ta olsa daha farklı olabilirdi. Doğru kulübe gitmek önemli.


Canlı Skor

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler