SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş, Lens transferini bitirmeye çok yakın

Gelecek sezon güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Beşiktaş yönetimi Hollandalı yıldız Lens'i her an kadrosuna katabilir. Siyah-Beyazlı yönetim İngiliz kulübüne satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı... Düşünmek için süre isteyen Sunderland ile haftaya tekrar görüşülecek.

Süper Lig'de şampiyonluk için gerisayıma başlayan Beşiktaş bir yandan da transfer çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Siyah-Beyazlı yönetim Fenerbahçe'de kalma ihtimali giderek azalan Jeremain Lens için Sunderland kulübü ile ilk teması kurdu. İngiliz kulübüne satış opsiyonlu olarak kiralama teklifi yapan Beşiktaş'a henüz net bir cevap verilmedi. Hollandalı oyuncu için sezon sonunda futbolcu ile yapılacak görüşmeden sonra karar verilmesi bekleniyor. Bu sezon Premier Lig'den düşen Sunderland 2019'a kadar sözleşmesi bulunan Lens'i iyi bir bonservis bedeline satmayı planlıyor. Bu durum ise Finansal Fair Play kısıtlamaları nedeniyle bonservis ödemek istemeyen Siyah-Beyazlı yönetimin işini zorlaştırıyor.

GELECEK HAFTA YENİDEN GÖRÜŞÜLECEK

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Lens hakkında yönetimle yaptığı görüşmede "Lens iyi bir oyuncu. Eğer gelecek sezon kadroya katmayı düşünürseniz benim açımdan bir sorun yok. Kulübünü ve oyuncuyu ikna edin" dediği öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi'nin Sunderland ile gelecek hafta bir görüşme daha yaparak bu transferdeki ayrıntıları masaya yatıracağı öne sürüldü..

Yıldız kanat oyuncusunun Sunderland'in Premier Lig'de küme düşmesi sebebiyle kariyerini Championship'te devam ettirmek istemediği gelen bilgiler arasında. Beşiktaş transfer komitesi bu gelişmelerin ardından İngiliz ekibinin kapısını tekrar çalacağı belirtiliyor.

Jeremain Lens bu sezon Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe formasıyla 23 karşılaşmada forma giyerken bu maçlarda 4 gol ve 10 asistlik bir performans sergiledi. Hollanda Milli Takımı'nda da görev yapan Lens milli formayla çıktığı 32 maçta 7 gol kaydetti.

SPORDA SON 24 SAATTE NELER OLDU?


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler