SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursaspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta başlıyor? Beşiktaş, Bursa deplasmanında lider dönebilecek mi?

Bursaspor - Beşiktaş maçı ile Süper Lig 31. hafta maçları tamamlanmış olacak. Bursaspor - Beşiktaş maçı, Cuma günü oynanan maçta Başakşehir'in kazanması ve maç fazlalığı ile liderlik  koltuğuna oturmasından sonra siyah - beyazlılar için daha bir önem kazandı. Beşikta, Bursa maçından lider olarak dönebilmek ve son haftalarda süpriz yaşamamak için mutlaka kazanmak zorunda. Peki Bursaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta?

Bursaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak merak ediliyor. Süper Lig 31. haftasının kapanış maçında Bursaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Beşiktaş, Cuma günü oynadığı maçta Başakşehir'in galip gelmesinden sonra Bursaspor maçından mutlak galibiyet ile ayrılmak istiyor. Beşiktaş, Bursaspor'u yenerse hem liderliği geri alacak hem de ileride yaşanması olası puan kayıplarında şampiyonluk olma şansının artırmış olacak. Peki Bursaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta?

BURSASPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Bursaspor - Beşiktaş maçı 15 Mayıs Pazartesi yani bugün oynanacak. Bursaspor ile Beşiktaş arasındaki mücadele, saat 20.00'de Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda başlayacak. Karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Bursaspor - Beşiktaş maçı BeIN Sports'dan canlı olarak yayınlanacak.

BURSASPOR'DA BEŞİKTAŞ MAÇI HAZIRLIKLARI

Bursaspor'da son haftalarda alınan kötü sonuçlar sonrasında Beşiktaş maçı öncesi iki futbolcu kadro dışı bırakıldı. Bursaspor yönetim kurulu tarafından yapılan açıklamada farklı yenilgiler sonrasında Deniz Yılmaz ve Yonathan Del Valle'nin kadro dışı bırakıldığı açıklandı.

Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Adnan Örnek yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanın ilk 30 dakikası, basına açık tutuldu. Yeşil-beyazlı futbolcular, idmanın ilk bölümünde kondisyon ağırlıklı çalıştı. Teknik direktör Örnek'in basına kapalı bölümde ise oyuncularına taktik ağırlıklı çalışma yaptırdığı öğrenildi. Sakatlığı süren Pablo Martin Batalla, antrenmanda takımdan ayrı koşarken, bağırsak enfeksiyonu geçiren Ricardo Faty ile bileğinde ödem oluşan Emre Taşdemir, idmanda yer almadı.

Bu arada, yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakılan Deniz Yılmaz ve Yonathan Del Valle, antrenmana çıkmadı. İki futbolcunun, çalışmalarını sezon sonuna kadar Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde sürdüreceği belirtildi.

BEŞİKTAŞ'TA BURSASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Bursaspor ile 15 Mayıs Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş, hazırlıklarını sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan siyah-beyazlılarda, sakatlıkları geçen Demba Ba ve Atiba Hutchinson çalışmalara başladı. Tolgay Arslan ise takımdan ayrı bireysel çalıştı.

Antrenmanın ikinci bölümünde minyatür kale maç oynayan futbolcular, şut çalışması yaparak günü tamamladı.

Beşiktaş, son haftalarda kötü savunma performansıyla dikkati çekiyor. Ligde üst üste oynadığı 4 karşılaşmada kalesini gole kapatamayan siyah-beyazlı takım, Trabzonspor, Adanaspor, Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe karşılaşmalarında toplam 9 gol yedi.

Beşiktaş'ta sarı kart cezası biten Dusko Tosic, bugünkü karşılaşmada görev alabilecek. Tosic'in Bursaspor karşısında Marcelo Guedes ile savunmanın göbeğinde görev alması bekleniyor.

QURESMA, BURSASPOR MAÇINDA DALYA DİYECEK

Beşiktaş'ın Portekizli oyuncusu Ricardo Quaresma, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Bursaspor ile deplasmanda oynanacak karşılaşmada, siyah-beyazlı formayla 100. lig mücadelesine çıkmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş'a 2010-2011'de transfer olan ve iki dönemde kulüpte 4. sezonunu geçiren Quaresma, teknik direktör Şenol Güneş'in Bursaspor karşısında görev vermesi halinde "dalya" diyecek.

Quaresma, Beşiktaş'ta toplam 99'u Süper Lig, 35 Avrupa Ligi, 17 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa maçı olmak üzere toplamda 152 resmi maça çıktı. Dört sezonda oynadığı Süper Lig'deki 99 maçta Quaresma, 13 gol kaydetti.

BURSASPOR - BEŞİKTAŞ MAÇLARI

İki takım arasında arasında, Bursaspor'un ilk kez Türkiye 1. Futbol Ligi'nde mücadele etmeye başladığı 1967-1968 sezonundan bu yana yapılan 95 lig maçından 43'ünü Beşiktaş, 16'sını Bursaspor kazandı, 36 maç da berabere sonuçlandı.

Beşiktaş, biri hükmen olmak üzere Bursaspor ile ligde yaptığı son 13 maçtan 11'ini kazandı, birinde berabere kaldı, sadece birini yitirdi.

Siyah-beyazlılar, 2010-2011 sezonunda İstanbul'daki maçı 1-0 kazandı, Bursa'da yapılması gereken karşılaşma, ev sahibi takım taraftarlarının maç öncesi stat dışında çıkardığı olaylar nedeniyle başlamadan iptal edildi. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, karşılaşmayı 3-0 hükmen Beşiktaş lehine tescil etti. Beşiktaş, 2011-2012 sezonunda Bursa'da 2-1, İstanbul'da 3-1 galip geldi. 2012-2013'te İstanbul'daki randevu 3-3 bitti, Bursa'da ev sahibi ekip 3-0 kazandı. 2013-2014'te Beşiktaş, deplasmanda 3-0, evinde 1-0 galip geldi. 2014-2015'te Beşiktaş, Bursa'da 1-0, İstanbul'da da 3-2'lik skorlarla gülen taraf oldu. Geçen sezonki müsabakaları siyah-beyazlılar Bursa'da 1-0, İstanbul'da da 3-2'lik skorlarla kazandı. Bu sezonun ilk yarısında Beşiktaş, evindeki maçta 2-1'lik skorla 3 puanı hanesine yazdırdı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler