SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Burak Yılmaz'dan Fikret Orman'ın sözlerine cevap!

Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a transferi ile ilgili geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Fikret Orman'ın sözleri üzerine Burak Yılmaz'dan cevap geldi. Çin’de forma giyen milli futbolcu transfere yeşil ışık yaktı.

Siyah beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman’ın “Burak Yılmaz, iyi bir Beşiktaşlıdır.Transfer olur mu bilmem ama dönüşüne kapalı değilim” sözleri yıldız golcü tarafından memnuniyetle karşılandı.

Burak’ın menajerine “Daha önce Beşiktaş’ta forma giydim ve bundan gurur duyuyorum. Şartların oluşması halinde ben de Beşiktaş’a kapalı değilim” dediği bildirildi.

FİKRET ORMAN NE DEMİŞTİ?

"Burak Yılmaz'ın babası Fikret ağabey çok sevdiğim bir insandır. Burak da iyi bir Beşiktaşlı'dır. Çin’de oynuyor. Ben çok kapalı değilim. Ancak gündemimizde şu an öyle bir durum yok. Olursa zaten söylerim ancak gündemimizde böyle bir durum yok."

Burak Yılmaz 2006-2008 yılları arasında siyah beyazlı formayı giymiş ve 49 maçta 6 gol atma becerisi göstermişti. Tecrübeli forvet ayrıca 2011-12 sezonunda Şenol Güneş yönetimindeki Trabzonspor'da 33 kez fileleri sarsarak Süper Lig'de gol krallığını almıştı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler