SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Caner'in menajerinden transfer açıklaması

Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Caner Erkin'in siyah beyazlı takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini korurken, bonservsi Inter'de bulunan milli futbolcu hakkında menajeri Batur Altıparmak'tan açıklamalar geldi.

İtalyan basınına röportaj veren Altıparmak, ilk olarak Caner'in sağlık durumu hakkında bilgi vererek, "Şu anda iyi. Sakatlığının ardından düzenli çalışıyor. Şu anda her şey çok iyi gidiyor" ifadesini kullandı.

Altıparmak, Caner'in Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı yönündeki soru üzerine, "Beşiktaş ile Inter arasında imzalanan sözleşmede, Türk kulübünün Caner'i 1 milyon euro karşılığında otomatik olarak transfer edeceği yönünde bir opsiyon var. Eğer gerçekleşirse, İstanbul'da kalır" dedi.

Beşiktaş'ın Caner'i bedAvaya transfer etmek için Inter ile görüştüğü şeklindeki iddialara da cevap veren Caner'in menajeri, "İki takım arasında neler olduğunu bilmiyorum. Bu anlaşmanın imzalandığını ve Beşiktaş'ın 1 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanması halinde, Caner'in Türkiye'de kalacağını söyeleyebilirim. Bu durum, kulüplere bağlı" diye konuştu.

Altıparmak, "Caner'in kesinlikle Inter'e dönmeyeceğini söyleyebilir misiniz? sorusuna ise şu cevabı verdi: "Bunu nasıl söyleyebilirim? Tekraralıyorum, Inter ile Beşiktaş arasında bir anlaşma var. Ya Türkiye'de kalacak, aksi takdirde Inter'e dönecek. Bu Caner'in isteğine bağlı değli, iki takıma bağlı"

"Caner neden Inter'de hiç oynamadı?" sorusu üzerine Batur Altıparmak, "Bu Frank de Boer için bir soru, benim için değil. Geldiğinden sadece 4 gün sonra, Caner'e kadroda düşünülmediğini ve ayrılmak isterse ayrılabileceğini söyledi. Bu tercihin nedenlerini bilmiyorum. Sadece bunun garip göründüğünü söyleyebilirim. Caner sezon başında çok iyi çalışıyordu ancak taktiksel çalışmalar başlayınca kenara alındı" diye görüş bildirdi.

Caner'in o dönem Inter forması giyeceği için çok mutlu olduğunu da vurgulayan Altıparmak, "Tabii ki, bu nedenle Inter ile sözleşme imzaladı. Inter de onun transferine memnun olmuştu ancak onun satılma kararı Fran de Boer'e bağlıydı. Caner Beşiktaş'ta oynamaktan mutlu ancak geleceği kendi iradesine bağlı değil, iki takıma bağlı" diyerek sözlerini tamamladı. (Ajansspor)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler