SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'ın Cengiz Ünder pişmanlığı

Beşiktaş'a iki gol atan Medipol Başakşehirli genç yıldız, siyah-beyazlı yöneticileri pişman etti. Beşiktaş’ın geçen sezon Altınordu forması giyen Cengiz’i, Çağlar Söyüncü ile birlikte izleyip transferinden son anda vazgeçtiği belirlendi. Yöneticilerin, “Kapımıza kadar gelen oyuncuları almıyoruz. Bu kulübe genç yeteneklerden çok iyi anlayan bir uzman getirmek lazım” diye konuştukları ifade edildi.

Mali yapılanmada doğru adımlar atarak UEFA kriterlerinin dışına çıkmamaya çalışan ve oyuncu satışı konusunda önemli bir gelir kaynağı yaratan Beşiktaş Yönetimi, genç yetenek bulma konusunda ise adeta sınıfta kaldı. Sezon başında Borussia Dortmund’tan transfer ettiği Oğuzhan Aydoğan’ı alt yapıda unutan siyah-beyazlılar asıl şoku Cengiz Ünder’de yaşadı.

Siyah-beyazlıların geçen sezon sonu transferini bitme aşamasına kadar getirdiği 19 yaşındaki oyuncudan son anda vazgeçtiği ortaya çıktı. Altınordu’da oynadığı dönemde Çağlar Söyüncü ile birlikte Cengiz Ünder’i de takip eden fakat bu iki ismi çeşitli gerekçelerle almayan Beşiktaşlı yöneticilerin, Medipol Başakşehir’e 3-1 yenildikleri maçta genç futbolcunun attığı gollerden sonra büyük bir pişmanlık yaşadığı ifade edildi.

‘Gençler kaçıyor’

Siyah-beyazlıların, “Kapımıza kadar gelen oyuncuları almıyoruz. Bu kulübe sırf genç yeteneklerden ve futboldan anlayan birini getirmek lazım. Yoksa böyle nice yetenekleri elimizden kaçırmaya devam edeceğiz” diye konuştukları öğrenildi.

Cengiz Ünder’i, Beşiktaş’a attığı iki gol yüzünden yeniden hatırlayan yöneticilerin, Borussia Dortmund’ta oynayan Emre Mor ile Hoffenheim forması giyen ve Alman futbolunun yeni Mesut Özil’i olarak nitelendirilen Kerem Demirbay hakkında da konuştukları aktarıldı. (Milliyet)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler