SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gökhan Töre'den Beşiktaş müjdesi!

Gelecek sezon Beşiktaş'a geri dönecek olan Gökhan Töre konuştu. Yıldız futbolcu "Çalışmalar çok iyi gidiyor. Bomba gibiyim. Eskisinden daha iyi döneceğim. Hakkımda yazılan onlarca haber görüyorum. Beşiktaş’la 2019’a kadar kontratım var. Fikret Orman ve Şenol Güneş babam gibiler. Allah razı olsun, hep iletişim halindeyiz" dedi.

Beşiktaş'tan sezon başında Premier Lig ekibi West Ham United’a kiralık olarak giden Gökhan Töre, yaşadığı talihsiz diz sakatlığı nedeniyle ekim ayından beri sahalardan uzak... 25 yaşındaki futbolcu geçirdiği operasyon sonrası sahalara en iyi şekilde dönebilmek için çalışmalarını bir süredir İstanbul’da özel doktoru ve antrenörünün gözetiminde sürdürüyor.

Başkan Fikret Orman’ın da geçtiğimiz günlerde açıkladığı gibi seneye siyah-beyazlı takıma dönecek olan Gökhan, son durumunu, hakkında ortaya atılan iddialarla ilgili görüşlerini ve gelecekteki hedeflerini anlattı.

İşte milli futbolcunun yaptığı o açıklamalar:

“Çalışmalarıma İstanbul’da devam ediyorum. Kendimi gerçekten bomba gibi hissediyorum. Her şey çok iyi gidiyor. Allah korusun, başıma bir talihsizlik gelmezse eskisinden çok daha iyi döneceğime eminim.

Sakatlık Allah’tan gelen bir şey. Yaşadığım büyük bir şanssızlıktı. Geri dönebilmek için güçlü bir karakter gerekiyor. Beni tanıyanlar bilir, ben güçlüyüm. Futbolu çok seviyorum. Ayrıca benim ekmek teknem. Kendimi asla bırakamam, bu söz konusu bile olamaz.

Çok iyi çalışıyorum. Sahalara bomba gibi, bam bam bam döneceğim. Başkanımız Fikret Orman ve hocam Şenol Güneş sanki babam gibiler. Allah razı olsun, hep iletişim halindeyiz, sürekli konuşuyoruz, bana destek veriyorlar. Keza Umut Güner ağabey de hep arayıp durumumu soruyor.

Hakkımda yazılan onlarca haber görüyorum. Sürekli beni Beşiktaş’tan gönderiyorlar. Böyle bir şey yok. Bunlara yanıtımı sahada vereceğim. Beşiktaş’la 2019’a kadar sözleşmem var. Sezon başı kampına hazır olarak katılacağım.”

‘Seneye Avrupa’da daha da iyi olacağız’

Gökhan, bu sene Beşiktaş’ın Avrupa Ligi’nde yarı finali kaçırdığını belirtirken “Seneye Avrupa’da bu sezon ulaştığımız yerin daha da üzerine çıkacağız” dedi. Taraftarlara da seslenen Töre, “Onlarla aramda çok güçlü bir bağ var. Hele ki semte gittiğimde bunu daha iyi anlıyorum. Taraftarlarımız beni evlatları gibi görüyorlar. Vodafone Arena’ya çıkacağım günü iple çekiyorum” açıklamasını yaptı.

(Vatan)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler