SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şenol Güneş: 'Bundan daha kötüsü ne olabilir ki'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 3-1 yenildikleri Medipol Başakşehir yenilgisinden dolayı taraftardan özür diledi. Yedikleri gollerin büyük takımların değil normal takımların yiyeceği goller olmadığını da kaydeden Güneş, gerginlik ve panik yorumu üzerine de "Bundan daha kötüsü ne olabilir ki" dedi.

Medipol Başakşehir yenilgisini değerlendiren Şenol Güneş, "Daha önce de Karabük ve Kasımpaşa'ya da kaybettik. Maç kaybedilip kazanılır. Önemli olan oyun olarak iyi oynamak. Maçın havasına, ambiansa, rakibin oyununa uyum sağlayamadık. Sert oynayan rakibe ayak uyduramadık. Büyük takımların değil normal takımların da yiyeceği goller değildi. Oyuncuların değil benim hatamdı. Oyuncuları zihin olarak hazırlayamadım" dedi.

Ortada ve önde baskı yapamadıklarını kaydeden Güneş, "Her geldiklerinde gol yedik. Sayısal fazlalığa rağmen gol yiyorsanız oyuna ortak olamazsınız. Bu oyunu oynasaydık, tek farkla da olsa yenilirdik. Rakibi bozmaya çalışan, sert oyanyan Başakşehir'di. Biz de rakibe yardımcı olduk. Böyle bir oyunla kaybetmek doğru değil. Taraftardan özür diliyoruz" açıklamalarını yaptı.

Karşılaşmada isabetli paslarının düşük olduğun belirten tecrübeli teknik adam, "Oyun üstünlüğümüz başta koptu. Oyun başlangıcında konsantrasyon düşüklüğü rakibin golleriyle birlikte üst seviyeye çıktı" özeleştirini yaptı.

Şampiyonluk yarışından vaz geçmeyeceklerini vurgulayan Güneş, "Bizim için abartılı övgüler de aşırı eleştiriler yapanlara da katılmıyoruz. Önemli olan kendi gerçeğimiz. Kendi gerçeğimizi biliyoruz. Kendi gerçeğimizle oynamak durumundayız. Puan farkı bizi ilgilendirmiyor. Önümüzde oynayacağımız diğer maçlara hazırlanacağız. Fenerbahçe ile başlayacak maç serüvenimizi çıkıp oynayıp kazanmak istiyoruz. İyi oynamak istiyoruz, bunun için iyi hazırlanacağız" diye konuştu.

"BUNDAN DAHA KÖTÜSÜ NE OLABİLİR Kİ"

Maçın kaybedilmesinde gerginlik veya paniğin etkili olup olmadığı sorusuna ise Şenol Güneş, "Bundan daha kötüsü ne olabilir ki; olacak şey oldu. Adamın geldiği 3 pozisyonda 3'ü de gol oldu. 4. bir atak yaptı yine vurdular, bizim oyuncularımız da oradaydı. Sayısal bir sıkıntımız yoktu. O kadar hatalarımız oldu ki; onu başka takımlar da kullanabilirdi. Belli ki; zihin dağınıklığımız var. Daha önceki lig, UEFA ve Şampiyonlar Ligi yorgunluğunu gidermek için hafta içinde toparlanma süreci geçirmeye çalıştık. Belki bu rehaveti getirdi. Rakibin sert baskısına kaşılık vkeremedik, tam tersine kaçarak oynadık" yanıtını verdi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler