SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıdvan Dilmen: 'Başakşehir istese böyle rakip bulamaz'

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Medipol Başakşehir'in Beşiktaş'ı 3-1 mağlup ettiği mücadeleyi değerlendirdi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Medipol Başakşehir'in Beşiktaş'ı 3-1 yendiği maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

"BURSASPOR'DAN SONRA LİGİMİZE GELEN..."

Başakşehir, ligimizde son yıllarda gördüğümüz Bursaspor'dan sonra en renkli kulüp. Ekonomik olarak büyükler kadar olmasa da devre arası Schalke'den oyuncu, Adebayor, İrfan gibi oyuncuları aldılar.

"ERKEN SEVİNMEYİN" MESAJI GELDİ!

Tek dezavantajı taraftarı olmaması. Derbi niteliğindeki maçlarda başarılılar. 'Ligi 7 Mayıs'ta bitirmeyeceğim, erken sevinmeyin' dediler. Beşiktaş'ın mazareti Adana maçında da vardı. Abdullah Avcı kendini olağanüstü geliştirdi. Sistem takımı yarattı.

[Medipol Başakşehir 3 - 1 Beşiktaş](https://www.mynet.com/medipol-basaksehir-3-1-besiktas-109554-myspor)

"ADANA MAÇI S.O.S. VERDİ"

Lyon maçı yıprattı. Adana maçı bir S.O.S verdi. Şenol Güneş, 'Bana bir şey olmaz' diyerek hep aynı oymaya çalıştı. Şenol Güneş rakibe göre bir kadro çıkaran bir teknik adam değil. Belli 11'le çıkacağını biliyoruz. Belki Aboubakar'la Cenk konusunu yanılabilir. Başakşehir istese böyle rakip bulamaz. Bunlar tesadüf mü? Değil. Abdullah Avcı 2 gol bulacaklarına emin. Talisca'yı gören var mı? Türkiye'nin en iyi takımı Beşiktaş ama Abdullah Avcı, Beşiktaş'la oynamak ister. Yaptığımız hamlelerin bazen yanlış olduğunu görürüz. 'Keşke daha sert orta saha çıkarsaydım' diyecek. Adana maçı kötü gitse bu kadar vurdumduymaz olmazlardı.

"ABDULLAH AVCI DEĞİŞTİ"

Abdullah Avcı bundan 3-4 sene önce olan Abdullah Avcı değil. Şenol Güneş de bugün cebine bir şey koymuş olabilir. Beşiktaş'ın Lyon maçında daldı maça. Tribündeki taraftar gibi maçı izlemeye başladı.

"ATİBA'DA BENZİN BİTTİ"

Beşiktaş, 55'ten sonra bu işin olmayacağını anladı. Erken gelse, ciğerden oynayabilirdi. Atiba'da benzin bitti. Lyon maçında ruhunu verdi sahaya. Sadece İstiklal Marşı'nda duran bir Atiba vardı. İki takım da yüksek tempoda oynamadılar, yorgunlar. Adalet var ki bu takımlar 1 ve 2. sıradalar. Arabada sarı yansa, ben benzini sabah alırım. Atiba ama biraz sağa girip istirahat etmek istiyor. Şenol Güneş, Gökhan İnler'i düşünmüyor. Seneye ne olacağı da belli değil. Kiralık oyuncular. Başakşehir, Fenerbahçe ile oynamaktansa, Beşiktaş'ı tercih eder.

"BEŞİKTAŞ BU KADROYU KORURSA HER SENE FAVORİ"

Daha Fenerbahçe ve Başakşehir'i yenemedi. Galatasaray berabere ve galibiyet. Güçlü maçlarda bu orta saha yoruldu. Abdullah Avcı bu kadroyu biliyordu ve planını yaptı her şey yolunda gitti. Başakşehir'in başarısı genel anlamda daha başarılı. 'Beşiktaş Şampiyo' artık sadece 'n' kaldı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler