SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'ın satın alacağı kulüp Kocaeli Birlikspor

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman divan kurulu toplantısında yeni bir kulüp satın alacaklarını açıkladı. O kulübün hangi kulüp olduğu da netleşmeye başladı. Siyah-beyazlı takımın pilot takımı Kocaeli Birlikspor olacak.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman divan kurulu toplantasında taraftarı heyecanladıracak açıklamalar yaptı. Orman'ın en dikkat çekici söylemi "Gelecek sezon altyapı oyuncularımız için ikinci bir kulüp satın alacağız" oldu.

O KULÜP KOCAELİ BİRLİKSPOR

Fikret Orman'ın alacağız dediği kulüp netleşmeye başladı. Siyah-beyazlı yönetim, TFF 2. Lig Beyaz Grup'u normal sezonda 56 puanla 4. sırada bitiren Kocaeli Birlikspor'u satın alacak. Fatih Akyel'in teknik direktörlüğünü yaptığı Kocaeli birlikspor 2. Lig'de play-off hakkı oynamaya hak kazandı.

[Fikret Orman müjdeyi verdi: 'Pilot takım satın alacağız'](https://www.mynet.com/fikret-orman-mujdeyi-verdi-pilot-takim-satin-alacagiz-109537-myspor)

TFF 1. LİG'E ÇIKABİLİR

8 takımın katılacağı Play-Off'ta mücadele edecek Kocaeli Birlikspor rakiplerini geride bırakması halinde TFF 1. Lig'e çıkma şansını yakalayacak.

(Fanatik)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler