SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tolgay Arslan: 'Zor maç olacağını biliyorduk'

Ligde 4 ay sonra ilk 11'de sahaya çıkarak takımına iki asistle katkı yapan Tolgay Arslan, galibiyetten dolayı mutlu... Yıldız oyuncu, "Lyon maçında 120 dakika savaştık. Bugün zor maç olacağını biliyorduk. Farkı açmak istiyorduk" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Adanaspor’u 3-2 yenen Beşiktaş’ta iki golün asistini yapan Tolgay Arslan, maç sonunda konuştu.

Uzun süre sonra ligde ilk 11’de sahaya çıkan tecrübeli futbolcunun sözleri şöyle;

“Benim için önemli maçtı. Uzun zamandır oynamıyordum. Kendimi hazır tuttum. Elimden geleni yaptım ve takıma yardım etmek istedim. Lyon maçında 120 dakika savaştık. Bugün zor maç olacağını biliyorduk. Farkı açmak istiyorduk. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

[Beşiktaş 3 - 2 Adanaspor](https://www.mynet.com/besiktas-3-2-adanaspor-109348-myspor)

Lyon maçının etkisi vardı tabi! Herkes finale gitmek istiyordu. Maalesef olmadı. Yorgunluğu da gördük. Sonuçta 3 puanı aldık. Farkı da 7’ye çıkardık.”

ABOUBAKAR: "YAPTIĞIMIZ İŞTEN GURUR DUYUYORUZ"

"Bugün zor bir maça çıkacağımızı biliyorduk ama sağlam bir karakter ortaya koyduk. 3 puan takımın morali açısından çok önemliydi. Yaptığımız işten gurur duyuyoruz. 7 puan albette önemli bir avantaj sağlayacak. Başakşehir maçına iyi hazırlanmak için yeteri kadar zamanımız olacak."

TOSIC: "LYON MAÇINDAN SONRA UYUYAMADIM"

“Galibiyet benim için ve takım için çok önemliydi. Lyon maçında kaçırdığım penaltı yüzünden iki gün gözüme uyku girmedi. Bugün kazanmak önemliydi, önümüzde Başakşehir maçı var, o da çok önemli. 1 haftamız var, çalışmaya başlayacağız

Lyon maçından sonraki 3 gün benim için çok zor geçti. Bugünkü galibiyet önemliydi, beni de rahatlattı, takımı da rahatlattı. 6 haftamız var, çok güçlü olmamız, sıkı çalışmamız gerekiyor. Önümüzdeki iki haftalık periyot bizim için çok önemli”


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler