SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'ı bekleyen büyük Talisca tehlikesi!

Beşiktaş'ın bu sezon ligde ve Avrupa'da gösterdiği üstün performansta büyük rol oynayan Brezilyalı yıldız Anderson Talisca, siyah-beyazlı yönetimi kara kara düşündürüyor. Beşiktaş'ın 2 yıllığına kiralamasına karşın Benfica'nın yüksek bir teklif gelmesi halinde Talisca'yı başka bir takıma satma hakkını elinde bulundurması, Beşiktaşlı idarecileri zora sokuyor.

Talisca, Beşiktaş'ta kalacak mı? Beşiktaş'ın iki yıllığına Benfica'dan kiraladığı Anderson Talisca, ortaya koyduğu performansla Sosa'yı unuttururken, Avrupa kulüplerinin de gözdesi haline geldi.

Bu noktada, siyah-beyazlılar için sıkıntı başladı. Çünkü yapılan anlaşma gereği, Benfica sezon sonunda önce Beşiktaş'a önermek koşuluyla Brezilyalı futbolcuyu başka bir kulübe satma hakkına sahip bulunuyor.

Bu durum yönetimi düşündürse de 2 önemli faktör, Talisca'nın Beşiktaş ile sözleşmesini tamamlama ihtimalini güçlendiriyor.

YÜKSEK BEDELİ RAHATLATIYOR

1-Benfica'nın 23 yaşındaki futbolcuya 25 milyon Euro değer biçmesi. Siyah-beyazlılar, Talisca'nın gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş forması giymesi halinde bu değere ancak ulaşacağı görüşünde.

2-Brezilyalı futbolcunun, Benfica'ya dönmek istemediğini açıklayarak, Beşiktaş yönetimine "Bonservisimi alın" demesi.

TALİSCA'NIN YÖNETİCİLERE AÇIKLAMASI

Ancak Talisca'nın yöneticilerle yaptığı birebir görüşmelerde verdiği mesajlar da Beşiktaşlılar'ın yüreğine su serpecek türden. Habertürk'ün iddiasına göre, en son Trabzonspor maçı öncesi bir araya geldiler ve Talisca bu toplantıda aynen şunları söyledi:

"Ben burada mutluyum ve Benfica'ya dönmem. Burada saygı gördüm, bana değer verildiğini hissettim. Beşiktaş bana güven verdi, kendime getirdi, hayata bakış açımı değiştirdi. Sözleşmem zaten gelecek sezon sona eriyor. O gün geldiğinde Benfica sorun çıkarsa bile bir şekilde çözülür. Yine kiralama olabilir. Mecbur kalırsam en kötü ihtimalle gider orada son 1 yılımı oynarım, sözleşmem bitince de 1 yıl sonra Beşiktaş'a geri dönerim."

(Sabah)

SPORDA 24 SAATTE NELER OLDU?


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler