SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lyon'lu futbolcu Valbuena'dan kızdıran paylaşım!

Beşiktaş'ı uzatmalarda penaltı atışlarıyla UEFA Avrupa Ligi'nin dışına iten Lyon'da deneyimli futbolcu Valbuena olay bir paylaşıma imza attı.

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanşında normal süre ve uzatmaları Olympique Lyon karşısında 2-1 önde tamamlayan Beşiktaş, penaltı atışlarında 7-6 mağlup olarak Avrupa'ya veda etmesinin ardından Lyonlu futbolcu Mathieu Valbuena Instagram hesabından çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu.

32 yaşındaki orta saha oyuncusunun siyah - beyazlı ekipi eledikleri için bir hayli mutlu olduğu gözlenirken, Fransız futbolcunun sosyal medya hesabından yağtığı bu paylaşım Beşiktaş taraftarının büyük tepkisini çekti.

LYON'DAN ASLAN EMOJİSİ

Lyon – Beşiktaş maçının ardından Fransız temsilcisinden skandal bir paylaşım geldi. UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçında normal süresi 2-1 biten maçta temsilcimiz Beşiktaş’ı penaltılar ile eleyerek yarı finale yükselen Lyon, resmi Twitter hesabından Beşiktaş’a sataştı.

Lyon, kulübün simgesi olan aslanın arasına kartal emojisi koydu ve büyük tepki çekti. Lyon’un tweetinin ardından Beşiktaş taraftarları Fransız temsilcisine sert tepki gösterdi.

Nous sommes l'Olympique Lyonnais

Mathieu Valbuena (@mv28_officiel)'in paylaştığı bir gönderi (20 Nis 2017, 15:25 PDT)


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler