SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Talisca: 'Beşiktaş’ın büyüklüğünü gösterdik'

UEFA Avrupa Ligi'nde Olympique Lyon karşısında attığı iki golle yıldızlaşan Anderson Talisca, Beşiktaş'ın Avrupa'da çok iyi performans sergileyerek bu arenada ses getirdiğini söyledi.

Beşiktaş adına iki gol kaydederek maçın yıldızı olan Anderson Talisca, Beşiktaş’ın büyüklüğünü Avrupa’ya bir kez daha duyurduklarını söyledi. Penaltıları piyangoya benzeten Brezilyalı, önümüzdeki senelerde daha iyi yerlere geleceklerini dile getirdi.

[Mehmet Demirkol'dan Talisca iddiası!](https://www.mynet.com/mehmet-demirkoldan-talisca-iddiasi-21522-109202-myspor)

Talisca, “Büyük bir maç oynadık hep beraber oynadık. Tüm takım arkadaşlarımız bunda payı var. Penaltı piyango gibidir bazen atarsın bazen kaçırırsın. Böyle şeyler olur. Taraftarlarımızın desteği muhteşemdi. Artık lige döneceğiz. “Çok iyi maçlar çıkardık. Bazılarında oynadım bazılarını oynamadım. İyi bir performans sergiledik. Beşiktaş’ın büyüklüğünü duyurmuş olduk Avrupa’da. İnşallah ilerde devam ederiz.

QUARESMA: "ELİMİZDEN GELEN HERŞEYİ YAPTIK"

Ellerinden geleni yaptıklarını ama penaltılarda şanslarının yaver gitmediğini söyleyen Portekizli, Quaresma, “Elimizden gelen her şeyi yaptık. Penaltılarda biraz şans eksikti. Avrupa’daki maceramız mükemmel geçti. Orada olmamız gerektiğini herkese gösterdik. Lige döneceğiz.” diye konuştu.

FABRİ'DEN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Fabri, “Deportivo’da penaltılarda 2. tura geçildiğinde bir penaltı atmıştım. Ama kalbim buna müsait değil, ben tutmayı tercih ederim. 120 dakika büyük oynadık, her şeyimizi verdik. Penaltılar maçın skoruna karar verdi, penaltılarda kaybettik. Taraftara teşekkür etmek lazım. Her hafta gelip destekliyorlar bizi. Sahada güçsüz kaldığımız zamanlarda güç veriyorlar hepsine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.


Canlı Skor

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler