SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıdvan Dilmen: 'Lyon 1-2 tane kırmızı kart görür'

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'a verilen ertelemeli men ceza sonrasında Şenol Güneş'in yaptığı "Bize ilk golü UEFA attı" söylemini eleştirdi. Dilmen bu akşam oynanacak maçla ilgili ise bir iddiada bulundu.

Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili olarak da sarı-kırmızılıların teknik direktörü Igor Tudor'un önemine dikkat çekti.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları:

"İnşallah Adriano sağlıklıdır. Bu akşam Quaresma'dan çok Adriano daha önemlidir. Çünkü Adriano oynamazsa dengeler bozulacak, 11 değişecek. Beşiktaş'ın kadrosunu Pazartesi günü yoldan geçen adamı çevir, söyler."

'Lyon en az 1 kırmızı kart görür'

"Şenol hocanın sakin olması gerekiyordu ama açıklamalarıyla ortamı gerdi. Tribün, UEFA'nın golünü çıkartır, buna gerek yok. Bunu açık söylüyorum, bu akşam Lyon'dan bir, iki kırmızı kart bekliyorum. Lyon'u seyrettim, 11 kişi bitireceklerine inanmıyorum."

'Tudor'un derbisi gibi görünüyor'

"Galatasaray ile Fenerbahçe uzun yıllardır ilk kez havası sönük üç gün yaşıyor. Belki Lyon maçının da etkisi vardır. Galatasaray da Fenerbahçeli de mutsuz. Şu an maç, Tudor'un maçı gibi gözüküyor. Kazanırsa kredi kazanır ama kazanamazsa seneye olmayabilir. Başkan, Florya'ya gitmiş, takımla buluşmuş."

"Tudor, bazı ilkelerden vazgeçerek Podolski'yi oynatır. Galatasaray'da yönetim, Fenerbahçe maçı öncesi 'Onu, bunu oynatma' demez. Muhtemelen Selçuk ile Josue oynar. Fenerbahçe'de çok büyük bir değişiklik olmaz. Sağ bekte Şener oynar mı, orada biraz şüphe var."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler