SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lyon Stadı çevresinde ortalık karıştı!

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek final ilk maçı olan Lyon - Beşiktaş karşılaşması öncesi Fransız polisi, Lyon Stadı'na yürüyen bir grup Beşiktaş taraftarına biber gazı ile müdahale etti.

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçı olan Lyon - Beşiktaş karşılaşması öncesi, siyah-beyazlı taraftarlar ile polis arasında gerginlik yaşandı. Polis, Lyon Stadı'na yürüyen bir grup Beşiktaş taraftarına biber gazı ile müdahale etti.

Fransız polisi, Lyon Stadı çevresinde toplanan Beşiktaş taraftarına bir kez daha biber gazıyla müdahale etti. fransız polisi Lyon-Beşiktaş maçı öncesi ortamı gerdi. Fransa basının iddiasına göre Türk taraftarların aracına saldıran bir Fransız, polis tarafından gözaltına alındı.

Fransız polisi yaşanan olaylardan sonra bir Beşiktaşlı tarftarı da gözaltına aldı.

BİR TARAFTAR YARALANDI

Yaşanan ilk gerginliğin ardından stada ulaşan Siyah-beyazlı taraftarlar, polis kontrolünde stat çevresinde toplanmaya başladı. Tezahüratlarla takımlarına destek veren Siyah-beyazlılara burada da biber gazlı müdahale edildi. Müdahalenin ardından bir taraftarın başından yaralandığı görüldü.

FRANSIZ POLİSİNE TEPKİ

Bu arada bazı taraftarlar, biber gazıyla müdahale eden Fransız polisine tepki gösterdi. Taraftarlar, "Savaşa değil, maç izlemeye geldik" diye bağırdı.

Fransa basının iddiasına göre Türk taraftarların aracına saldıran bir Fransız, polis tarafından gözaltına alındı.


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler