SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Talisca için başka maç! Atarsa rekor...

Beşiktaş formasıyla ortaya koyduğu müthiş performansla göz dolduran Anderson Talisca, şovuna Trabzon'da da devam etmek istiyor. Yıldız futbolcu, bu akşam rakip fileleri sadece 1 kez sarsması halinde Benfica'daki 11 gollük kariyer rekorunu egale edecek.

Beşiktaş'ın sezon başında Portekiz devi Benfica'dan kiralık olarak kadrosuna kazandırdığı Anderson Talisca, etkili görüntüsüyle Kartal'a hayat veriyor.

Beşiktaş formasıyla çıktığı 25 maçta 10 gol ve 8 asistlik performans sergileyerek toplamda 18 sayıya katkı yapan Sambacı için bu akşamki maçın özel bir önemi bulunuyor.

2014-15 sezonunda Benfica'da 3 kupa kazandığı dönemde 44 maçta 11 gollük istatistik yakalayan 23 yaşındaki futbolcu, bu akşam Trabzonspor filelerini havalandırması halinde Kartal'da bu sayıya sadece 26 maçta ulaşmış olacak. 1 gol halinde rekorunu egale edecek olan Brezilyalı yıldız, duble yapması halinde ise kariyerinin en golcü dönemini yakalayacak.

[Trabzonspor mu? Beşiktaş mı?](https://www.mynet.com/trabzonspor-mu-besiktas-mi-108672-myspor)

DURAN TOP USTASI

Kara Kartal'ın geçen hafta Gençlerbirliği'ni 3-0'lık skorla geçtiği mücadelede klas bir frikik golüne imza atan Anderson Talisca, bu golle birlikte ligde 16 karşılaşmada 8 sayıya ulaştı.Başarılı futbolcu, bu sayıların 2'sini serbest vuruştan kaydetti. Genç isim, Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'yla oynanan grup maçında da attığı frikik golüyle bonservisini elinde bulunduran kulübünü yıkmıştı.

(Sporx)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler