SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Talisca'nın yerine Fortounis

Beşiktaş'ta sezon başında Sosa’nın gidişatı sonrasında yerine aldığıu ve %100 performans aldığı Anderson Talisca’nın alternatifi hazır! Siyah-beyazlılar, Talisca'nın takımdan ayrılması halinde Olympiakos'un yıldız ismi Kostas Fortounis'in transferi için çalışmalara başlayacak.

Sezon başında Sosa’nın boşluğunu doldurma amacıyla Benfica’dan kiralanan Anderson Talisca taraftarın sevgilisi oldu. Gösterdiği performans ile taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin beğenisini kazanan Talisca’nın önündeki en büyük engel yüksek bonservis ücreti.

Talisca’nın bonservisine 25 milyon Euro ödeyemeyeceklerini açıklayan Fikret Orman, Şenol Güneş ile konuyu masaya yatırdı. Anderson Talisca’nın bonservisini alamama durumunu konuşan ikili Brezilyalı oyuncunun alternatifini belirledi.

Fotomaç Gazetesi’nde yer alan habere göre, Bu gelişme üzerine hareket geçen yönetim ise Anderson Talisca’nın alternatifini arama çalışmalarını hızlandırdı. Listenin ilk sırasında ise Olympiakos’un 24 yaşındaki yıldız oyuncusu Kostas Fortounis bulunuyor.

15 MİLYON EURO İSTİYORLAR

Sezon başında orta saha için Fikret Orman’dan 15 milyon euro isteyen Yunan ekibinin Başkanı Marinakis’in ikna etme görevini ise yine bizzat Orman’ın üstlendiği öğrenildi.

Orman her fırsatta, "Onu çok seviyoruz, o da bizi seviyor" dediği Talisca’nın ayrılması durumunda Fortounis’i almaya kararlı. Başkanın, "Talisca gitmez. Ama giderse, Fortounis için Marinakis’i ikna ederim" dediği ifade edildi..

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler