SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Olcay Şahan inşallah bize gol atmaz'

Beşiktaş yöneticisi Ahmet Ürkmezgil Cumartesi günü Trabzon'da oynanacak olan Trabzonspor - Beşiktaş maçıyla ilgili, Radyospor'da Özgür Sancar'a önemli açıklamalar yaptı!

Beşiktaş yöneticisi Ahmet Ürkmezgil, Radyospor'da Özgür Sancar'a önemli açıklamalar yaptı!

İşte o yorumlar:

Servet Yardımcı'nın bu göreve gelmiş olması, bize bir güven sağlamış oldu. Şenez Erzik'ten sonra böyle bir ismin orada olması bizim için iyi olacak, hayırlı uğurlu olsun. Dursun Özbek, UEFA Fair Play kuralları nedeniyle gitti, bu sebeple bizi çağırmadılar.

Fransızlar'ın tavrı siyasi!

Bize neden yer vermediklerini bilemiyoruz, ülkemizi çağdaşlık ve laiklikle ilgili eleştiren bir ülkenin, bize yer vermemesi nasıl izah edilir, anlamak mümkün değil. Bu olayda Lyon'un bir kabahatinin olduğunu düşünmüyorum, bu olayla ilgili bir tahminim var bu konunun sportif olduğunu düşünmüyorum. Maç seyircisiz bir mücadele de olsa bizim yöneticilerimiz karşılaşmayı protokol tribününde izleyebilmeliydi. Ben bu olayı Türk halkına yapılmış bir hareket olarak görüyorum.

Kendi sahasında atak bir futbol oynayan güçlü bir takım, maddi durumları da belli bu sebeple favori olarak gösteriliyorlar. Ben bi Beşiktaşlı olarak takımımın oynadığı oyundan çok ümitliyim, bu sebeple takımıma içerde dışarda çok güveniyorum.

Olcay Şahan inşallah bize gol atmaz!

Trabzonspor maçını Ali Palabıyık yönetecek, iki takım içinde hayırlı uğurlu olsun, başarılar dilerim. Trabzonspor'a bizden giden Olcay Şahan'ın ne kadar güç kattığı da ortada, çok güzel bir maç olacağına eminim. Olcay Şahan inşallah bize gol atmaz. (Ajansspor)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler