SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'tan Dudu'ya 20 milyon TL

Süper Lig’de geçen sezonu şampiyon rahmetle anıyoruz’ olarak tamamlayan, bu dönemde de hem lig hem de Avrupa’da kupa peşinde olan Beşiktaş, başarının sürekli olması için kadrosunu güçlendirme çalışmalarına başladı. Dudu için Brezilya’ya giden yönetici Metin Albayrak, oyuncu ve kulübü Palmeiras’la yaptığı ilk görüşmeden olumlu izlenimle ayrıldı. Yönetim, 25 yaşındaki sol kanat için 5 milyon Euro’luk transfer bütçesi ayırdı.

Hedefini Brezilya olarak belirleyen Kara Kartal, oyuncu takip ekibinin başında bulunan Gökhan Keskin’in olumlu raporu sonrasında Palmeiras’lı Dudu için harekete geçti. Uzun süredir bu futbolcuyu takip eden Keskin’den yeşil ışık gelmesinin ardından Brezilya’ya giden yönetici Metin Albayrak, futbolcu ve kulübüyle ilk teması kurdu. Yıldız ismin Avrupa’ya geri dönmeye sıcak baktığını söylemesinin ardından Palmeiras’la da masaya oturan Albayrak’ın, ilk görüşmeden olumlu bir izlenimle ayrıldığı bildirildi.

Sezon sonuna kadar takibe devam

Albayrak’ın, Palmeiras’ta sergilediği başarılı performansla Brezilya Milli Takımı’na kadar yükselen tecrübeli sol kanat oyuncusu için edindiği izlenimleri Başkan Fikret Orman’la paylaştığı öğrenildi. Yönetimin, büyük potansiyeli bulunan başarılı isim için 5 milyon Euro’luk (yaklaşık 20 milyon TL) bütçe ayırdığı öğrenilirken Siyah-Beyazlılar’ın, sezon sonuna kadar Dudu’yu takibe devam edeceği ve dönem bitiminde transfer teklifi için Palmeiras’ın kapısını çalabileceği ifade edildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler