SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş, Kenan Karaman ile anlaştı

Beşiktaş'tan sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Siyah beyazlılar, Almanya ikinci ligde oynayan gurbetçi oyuncu Kenan Karaman ile anlaşmaya vardı, ön protokolü imzaladı...

Herkes Emre Mor ile anlaşılmasını, kiralık olarak yapılacak sözleşmenin detaylarının açıklanmasını beklerken Beşiktaş'tan sürpriz bir hamle geldi. Sağ gösterip sol vuran siyah-beyazlılar Bundeliga-2 takımlarından Hannover'in 23 yaşındaki Türk oyuncusu Kenan Karaman'la anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe genel menajeri Hasan Çetinkaya'nın, U-21 maçını Emre'nin menajeri Muzzi Özcan'la izlediği sırada Beşiktaşlı yöneticiler gurbetçi oyuncunun Türkiye haklarının sahibi Serkan Okta'yla bir araya geldi. Ön-protokoller imzalandı.

Hannover formasıyla 24 maçta 6 gol ve 6 asist yapan Kenan çok büyük bir aksilik çıkmazsa gelecek sezon siyah-beyazlı formayı giyecek.

Kenan Karaman kimdir?

23 yaşındaki oyuncu Hoffenheim altyapısında yetişti. 2014'te Hannover 96'ya transfer olan Kenan Karaman, bu sezon 27 maçta 6 gol atıp, 6 asist gerçekleştirdi. Sol kanatta forma giyen Kenan Karaman'ın sözleşmesi 2017 yılında bitiyor. Transfermarkt değeri ise 1.75 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler