SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fikret Orman'dan flaş Emre Mor açıklaması!

Beşiktaş başkanı Fikret Orman,  ilk olarak Lyon ile oynayacakları maça değinirken, UEFA Avrupa Ligi'ni ve lig şampiyonluğunu kazanmak istediklerini söyledi. Fikret Orman ayrıca, günlerdir gündemi meşgul eden yabancı sınırının yeniden getirilmesiyle ilgili olarak 'Sonradan ağlayıp da dönmeyin' ifadelerini kullandı.

Orman yaptığı açıklamada "Hepimiz Beşiktaş'ı ülkemizi temsil ediyoruz. Lyon'da bize yakışır şekilde davranmalıyız, sadece takımımızı destekleyelim. Biz hem UEFA Kupası'nı hem de lig şampiyonluğunu istiyoruz. Bir tercihim yok. Bizim işimiz Beşiktaşlıları mutlu edebilmek. Allah nasip ederse ikisini de alacağız'' ifadelerini kullandı.

"SONRADAN AĞLAYIP DA DÖNMEYİN"

Son günlerde yeniden gündeme gelen yabancı kuralıyla ilgili de konuşurken Fikret Orman, ''Ortada bir değişiklik yok, tartışılıyor. Biz o dönem, 'Bundan en az zararı biz görürüz, başka kulüpler büyük zarar görür. Biz oyun bozan olmayız. Sonrada ağlayıp da dönmeyin dedik. Beşiktaş ile bir strateji varsa, Beşiktaş'ın önü bunlarla aşılmaz. Biz karakterli oyuncularla doğru işler yapma gayretindeyiz. Ayrıca yabancıya sınırlama var, yerliye yok. İsterse 28 yerliyle oynar. Kulüpler Birliği başkanı da kulüplerin niyetini anlattı. Kulüp kendi işini doğru yaptığı sürece her sistemde doğruyu yapabilirsin. Biz bu sisteme adapte olduk, başka bir sisteme de adapte oluruz ama maç başladıktan sonra kural değişmez. Şu andaki sisteme göre devam edilmesinin daha doğru olduğunu düşünüyorum'' dedi.

'EMRE MOR'LA İLGİLİ BİR NİYETİMİZ YOK'

Orman, milli futbolcu Emre Mor'un Beşiktaş'a transfer olacağı yönündeki haberleri yalanlarken, "Ben de gazeteden okuyorum. Dortmund'a gitmeden bizim de beğendiğimiz bir oyuncuydu. Transferi için de uğraştık. Fakat Beşiktaş Kulübü dünyanın sayılı kulüplerinden ve Avrupa'nın ilk 16 takımı arasındayız. İnşallah ilk 8'e de gireceğiz. Beşiktaş, bir oyuncunun gelişmesi için zaman harcayacak bir kulüp değil. Böyle bir görüşmemiz de yok, niyetimiz de yok. 'Emre Mor Beşiktaş'a geldi' diye okuyoruz. Emre'yi biz istersek şartları ve uzun dönemi ile alakalı isteriz" diye konuştu.

MARCELO, NECİP VE OĞUZHAN'IN SÖZLEŞMELERİ UZATILIYOR

Marcelo, Necip ve Oğuzhan'ın kontratlarını uzatacaklarını söyleyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "İlgilendiğimiz oyuncular da oluyor. Kontratsal oyuncularla zaten işimiz uzun süreli. Şu aşamada Marcelo'nun Necip ve Oğuzhan'ın kontratlarını uzatıyoruz. O aşamadayız. Çok fazla transfer yapmayı düşünmüyoruz. 1 ya da 2 transfer olacak. İlgilendiğimiz oyuncular var ama isim zikrettiğimiz zaman olmuyor. Baktığımız oyuncular var, yerli oyuncular da var beğendiğimiz. En iyi scout ekibiyle çalışmaktayız ve onlar bize devamlı beğendikleri oyuncuları raporluyorlar" dedi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler