SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu

Özel maçta Beşiktaş, Romanya ekibi Astra Giurgiu'yu konuk etti. Mücadele konuk ekibin 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Beşiktaş, evinde oynadığı hazırlık maçında farklı yenildi. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı hazırlık maçlarıyla değerlendiren Siyah Beyazlılar, Romanya 1. Lig takımlarından Astra Giurgiu ile Vodafone Arena’da karşılaştı.

Oldukça kötü bir performans sergileyen Beşiktaş mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı. Astra Giurgiu’nun golleri 41. dakikada İonita Alexandru, 44. dakikada Sergiu ve 63. dakikada Stan Alexandru’dan geldi. Beşiktaş’ın tek golünü ise 89. dakikada genç oyuncu Sedat Şahintürk attı.

[Tolga Zengin Beşiktaş taraftarını çileden çıkarttı!](https://www.mynet.com/tolga-zengin-besiktas-taraftarini-cileden-cikartti-108177-myspor)

CANER VE ERSAN GERİ DÖNDÜ, DEMBA BA DÖNEMEDİ

Beşiktaşlılar için Giurgiu maçının önemi Caner, Demba Ba ve Ersan Gülüm’ün geri dönmesiydi. Sakatlığını tamamen atlatan Caner 5 ay aradan sonra ilk kez bir maça çıkarken, Ersan Gülüm de bir yıl aradan sonra Siyah Beyazlı formayı giydi. Oynaması beklenen Demba Ba ise belinde hissettiği ağrılardan dolayı maç kadrosuna alınmadı.

Ersan Gülüm 65, Caner ise 72 dakika sahada kalırken, Caner’in mücadeleci görüntüsü dikkat çekti. Ersan Gülüm ise maçın genelinde çok kötü oynayan defans hattı içinde kendini gösterme fırsatı bulamadı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler