SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıdvan Dilmen: 'Bu kadar ucuz sarı kartla...'

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Antalyaspor-Beşiktaş maçını değerlendirdi. Dilmen, Aboubakar'ın gördüğü ikinci sarı kartın ağır bir karar olduğunu belirtti.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Antalyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Mücadelenin 0-0 eşitlikle sona erdi.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen mücadeleyi şu sözlerle değerlendirdi:

"Bugün belki de Beşiktaş'ın en çok ceza alanı dışından şut attığı maç olmuştur. Sürekli şut attılar, araya oynamadılar. Antalya takımının konsantrasyonu yüksek, iyi savunma yapıyorlar. Adam adama oynayınca ters geldi Beşiktaş'a. Kolay değil, Beşiktaş üst üste zor maçlar oynadı. Bugün de neredeyse aynı kadroyla oynuyorlar."

'Şenol hocanın yerinde olsam...'

"Antalyaspor arasa böyle bir Beşiktaş'ı bir daha bulamaz. Beşiktaş açısından 10 gün içerisinde farklı maçlar oynadı. Kayserispor maçı da çok eforlu geçti. Ardından 10 kişi oynanılan Olympiakos maçı var. Milli Takım'ın maçı olduğu için Pazartesi de oynayamadı Beşiktaş. Ben Şenol hocanın yerinde olsam rotasyona giderdim. "

'Beşiktaş'ı eleştiremem'

"En çok da Beşiktaş'a yarayacak bu ara. Beşiktaşlı oyuncuları bugün çok ayrı yere koymak lazım. Yük bindi bindi ama çok fazla kayıp vermeden Beşiktaş bu engeli geçti. Ben Beşiktaş'ı eleştiremem."

'Rıza hocaya soruyorum'

"Sahanın en iyi oyuncusu Zeki'ydi. Ben ona bugün çok bayıldım. Rıza hocama soruyorum, 'Neden Eto'o'yu o dakikada çıkardın? Serdar o dakikadan sonra ne yapabilecek?' Bu arada Eto'o çok kötü oynadı. "

"Aboubakar'ın 2. pozisyonu tartışılır. Ben bu kadar ucuz sarı kartla oyuncuyu atmam. Kural belki bunu söylüyor ama bazı olayları öyle görmemek lazım. Aboubakar ayağını yalandan kaldırdı zaten."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler