SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ve Aboubakar sessizliğini bozdu

Vincent Aboubakar gördüğü kırmızı kart için teknik heyet ve arkadaşlarından özür diledi, “Yapmamam gereken bir hareketti. Ancak bütün Olympiakos savunması üzerime oynadı” dedi.

Beşiktaş’ta sezonun ikinci yarısında attığı goller ve oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Vincent Aboubakar’ın, Olympiakos maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle üzüntüden kahrolduğu öğrenildi.

Karşılaşma sonrası takım arkadaşları ve teknik heyetten özür dileyen Kamerunlu futbolcunun, “Yapmamam gereken bir hareketti. Savunulacak bir tarafı yok. Neredeyse bütün Olympiakos savunması üzerime oynadı. Sadece İstanbul’daki maçta değil, Atina’da da aynı tarz tacizleri oldu. Kendimi kontrol etmeliydim. Çok üzgünüm. Yönetim, hocam, takım arkadaşlarım ve taraftarlar ne dese haklılar” ifadelerini kullandığı belirlendi.

Siyah - beyazlı takımı Avrupa’da yalnız bıraktığı için üzgün olan ve dünkü antrenmanda ağzını bıçak açmayan Vincent Aboubakar’ın aynı zamanda yakın çevresine de “Ligin kalan maçlarında daha fazla gol atarak şampiyonluğa katkı sağlamak ve kendimi affettirmek istiyorum. Bu durumu mutlaka telafi etmeliyim. Çok iyi başladığım bir maçta arkadaşlarımı yalnız bıraktım. Hem Avrupa’da hem de ligde hedefimiz şampiyonluk. İki kulvarda sonuna kadar gitmeyi çok arzuluyorum” dediği bildirildi.

Öte yandan Avrupa’daki birçok takımın listesinde olan Vincent Aboubakar’a geldiği günden beri destek veren Kaptan Tolga Zengin de takım arkadaşının moralini düzeltmek için yoğun çaba harcadı. Aboubakar’a gördüğü kart nedeniyle hatalı olduğunu söyleyen Tolga Zengin’in, “Ancak bu durumu bir an önce unutmalısın ve Antalyaspor maçına konsantre olmalısın” diye konuştuğu öğrenildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler