SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güntekin Onay: 'Yarın oynasalar Beşiktaş'ın hiç şansı yok'

Güntekin Onay UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş-Olympique Lyon eşleşmeseni değerlendirdi.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Lyon ile eşleşmesinin ardından ünlü yorumcu Güntekin Onay NTV Spor ekranlarında değerlendirmelerde bulundu. İşte birbirinden çarpıcı ifadeler kullanan Onay'ın açıklamaları:

Beşiktaş, Lyon'u geçerse finala çok yaklaşır, artık kupaya uzanabilir yani. Her şey olabilir bu saatten sonra...

[Beşiktaş’ın Fransızlara şansı tutmuyor](https://www.mynet.com/besiktasin-fransizlara-sansi-tutmuyor-107886-myspor)

YARIN OYNASA BEŞİKTAŞ'IN ŞANSI YOKTU

Çok formda Lyon şu an... Nisan'da bilmiyorum. yarın oynasa Beşiktaş'ın şansı yok, açık konuşuyorum. Depay oynamıyordu, 4-3-3'ün solunda o var. Lacazette, Fekir var, Cornet... 4-5 gol atıyorlar. Kendi sahalarında yıkıp geçiyorlar. Arkadan Tolisso geliyor. Hücum hattı çok tehlikeli.

İYİ BAŞLAMADILAR, GENÇ TAKIMLAR

Sezona iyi başlamadılar, genç takımlar... Deplasman ve büyük maç performansları iyi değil. PSG gelip yenip gidiyor mesela. Devler Ligi'nde sadece Zagrep'i yendiler. Sevilla ve Juventus'a varlık gösteremediler.

[Ya Beşiktaş, her iki kupada şampiyon olursa?](https://www.mynet.com/ya-besiktas-her-iki-kupada-sampiyon-olursa-107889-myspor)

BEŞİKTAŞ ÇOK TEDBİRLİ OLMALI

Beşiktaş'ın oturaklı bir takım olması avantaj. Lyon'daki maçta Beşiktaş çok tedbirli olmalı. Roma'ya bile 4 gol atmış bir takımdan bahsediyoruz. Teknik direktörleri daha önce burada top oynamış, Lyon'da 50 yaşında genç değil ama deneyimsiz, ilk büyük tecrübesi, sen kulübün evladısın demişler geçen seneden bu yana verdiler ama kurt değil, pragmatik değil.

HERKES ATLETİK

Monaco kadar olmasa da Lyon da çok tehlikeli, deplasmanda sorun yaşıyorlar, Lyon'a İtalyan tarzı lazım yani Juventus gidiyor yenip geliyor onları. Çok atletik oyuncular var, herkes atletik.

[Ahmet Nur Çebi'den Lyon açıklaması](https://www.mynet.com/ahmet-nur-cebiden-lyon-aciklamasi-107884-myspor)

ABOUBAKAR'A İHTİYAÇ VARDI

Aboubakar'ın da kesin olmayacağını hesaba katmak lazım. Lyon maçlarında ihtiyaç vardı, şimdi Şenol Hoca nasıl bir formül bulacak? Referandum var haftasonu maç yok ve Beişktaş'a avantaj olur. Umarım Vodafone Arena'ay umutlu geliriz.

DEVLER LİGİ'NDEN ELENİP GELDİLER

Umut ve hayal tacirliği yapmayalım, Lyon'daki maç çok zor olacak. Herkese önüne kim gelse 4-5 atıyorlar. Depay'la güçlerini ikiye katladılar. Birdde Valbuena var. Deplasmanda kırılganlık gösteriyorlar, çok güçlü değil. Beni umutlandıran Devler Ligi'nden elenip geldiler, orada sadece zayıf Zagrep'i yendiler.

LACAZETTE OYNAMAZSA...

Bakarsın rövanşta Lacazette oynamazsa ibre Beşiktaş'a döner. En son daha önce yapılmamış bşr gol sevinci yaptı Roma maçında herkes onu konuştu. Beşiktaş pas oyunu yapmalı ve Lyon'u ceza sahasından uzak tutmalı. Lyon'un hücum hattı Beşiktaş'ın stoperlerine ters gelebilir. Hemen geçiyorlar orta sahayı.

[Beşiktaş'ın rakibi Lyon'u tanıyalım!](https://www.mynet.com/besiktasin-rakibi-lyonu-taniyalim-107885-myspor)

ENSE KARARTMAMAK LAZIM

Daha makul bir kura çekilebilirdi ama ense karartmamak lazım, elenebilir, oradaki skora göre birçok şey belirlenecek. Beşiktaş'ın anahtarı bence pas olmalı. Kendi kültürüyle oynamalı. Lyon ile - Manchester United eşleşse, Lyon tura daha yakın derdim. Genk çok zayıtı mesela Celta Vigo ile eşleştiler.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler