SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ahmet Nur Çebi'den Lyon açıklaması

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Lyon ile UEFA Avrupa Ligi'nde eşleşmelerini değerlendirdi ve önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Lyon ile UEFA Avrupa Ligi'nde eşleşmelerini değerlendirdi. Basın mensuplarını sorularını yanıtlayan Çebi, Avrupa'da finale gidebileceklerini söyledi.

Çebi'nin yaptığı açıklamalar şu şekilde :

"ERKEN FİNAL"

Hayırlı, uğurlu olsun. Sanki bir erken final olacak gibi görünüyor. Bir an evvel hallederiz ve yolumuza inşallah devam ederiz. Beşiktaş en az Lyon kadar güçlü bir takım. Bizim 13. futbolcumuz taraftar. Taraftarlarımız halleder evimizdeki maçı.

[İşte Beşiktaş'ın çeyrek finaldeki rakibi!](https://www.mynet.com/iste-besiktasin-ceyrek-finaldeki-rakibi-107881-myspor)

"LYON'U AŞIP YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ"

Mesafe yakın görünüyor. Ben çocuklara güveniyorum. Bu takım buraya kolay gelmedi. Herkesin emeği çok fazla. Tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Taraftarımızın vereceği katkıyı göreceksiziniz. Ben erken final diyorum. Lyon’u aşıp yolumuza devam edeceğiz diye düşünüyorum.

ERDAL TORUNOĞULLARI: LYON'DA ÇOK SAYIDA TÜRK YAŞIYOR

Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları, çeyrek final eşleşmesi için şu yorumu yaptı: "O kadar da Beşiktaş'tan üstün olduklarına inanmıyorum. Belçika takımlarını istiyorduk. Türkiye için güzel şeyler yaptık. Lyon'da çok sayıda Türk taraftarları yaşamaktadır. 600 bine yakın Türk yaşıyor. Onlar bize artı bir enerji getirir. Beşiktaş bu tür şeylere hazırdır. Bakalım nereye kadar gideceğiz? Çeyrek final de bir finaldir sonuçta. Önemli olan takımın o günkü moral motivasyonu. Aboubakar profesyonelliğe yakışmayan hareket yaptı. Yaptığı doğru değildi. Neye tahrik oldu bilmiyoruz ama doğru değildi. Yine de Cenk var... Mutlaka yönetim kurulu bu konuda karar almıştır. Benim yorum yapmam doğru olmaz."

[Beşiktaş’a referandum dopingi!](https://www.mynet.com/besiktasa-referandum-dopingi-107882-myspor)

METİN ALBAYRAK: DEMEK Kİ FİNALDE KARŞILAŞACAĞIZ

Camiamıza hayırlı, uğurlu olsun. Ülkemizi iyi temsil ediyoruz. Bundan sonra rakibin kim olduğu önemli değil. Kendimize çok güveniyoruz. İyi bir takımız. Olympiakos’u 10 kişiyle nasıl yendiğimizi dünya gördü. United çıkmasın deniyordu. Demek ki finalde karşılaşacağız.

"LİGİ DE BİRLİKTE GÖTÜRMEK İSTİYORUZ"

Vodafone Arena’da camia olarak tek yürek olduk ve bunu gösterdik. Canı gönülden tebrik ediyorum. İnanmış bir camia var. Başarı giderken insanı tepeye çıkarırlar, sonra aşağı indirirler. Biz haddimizi de biliyoruz, ayaklarımız sağlam yere basıyor. Ligi de birlikte götürmek istiyoruz. Allah inşallah yardımcımız olur. Hocamızın tespit ettiği isimler kadroda olacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler