SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İngilizler, Cenk Tosun, Oğuzhan Özyakup ve Talisca'yı izleyecekler!

UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek finale yükselme yolunda son bir adımı kalan Beşiktaş’ta, Olympiakos maçının bir başka önemli özelliği daha olacak.

1-1’in rövanşında Yunan rakibini konuk edecek Kartal’da birçok futbolcu Avrupa’nın önemli kulüplerinin scoutları tarafından takip edilecek.

Şampiyonlar Ligi’nden bu yana siyah-beyazlı takımda birçok potansiyelli ve genç futbolcu takip altında tutuluyor. Bunların en başında Oğuzhan Özyakup geliyor. 24 yaşındaki milli futbolcu özellikle altyapısında da yer aldığı Arsenal scoutları tarafından izleniyor.

Kartal’da dikkatle izlenecek bir diğer isim Cenk Tosun olacak. Slaven Bilic’in çalıştırdığı West Ham United ile birlikte Norwich City kulübü, Cenk’in maçlarını uzun süredir seyrediyor.

Cezası nedeniyle Olympiakos maçını kaçıracak Tolgay Arslan’ı da son dönemde bir başka İngiliz ekibi Sunderland listesine aldı.

Tribüne geliyorlar

Yerli futbolcuların yanı sıra bazı yabancı yıldızlar da Avrupalı kulüplerin ilgisinde bulunuyor. Özellikle Anderson Talisca bir süredir Liverpool scout ekiplerinin favorileri arasında. Son olarak İtalyan ekibi Lazio da Brezilyalı yıldıza ilgi duymaya başladı.

Afrika Uluslar Kupası’nın yıldızı Vincent Aboubakar ise başta İspanyol kulüpleri olmak üzere İtalya’dan Napoli ve Fransa’dan Marsilya tarafından takip ediliyor.

(Milliyet)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler