SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şenol Güneş: 'Marcelo ve Babel'in durumlarına bakarak karar vereceğiz'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, sakat Marcelo ve Babel'in durumlarına son bir kez bakacaklarını ve bu oyuncuların oynama ihtimallerinin bulunduğunu söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacakları Olympiakos mücadelesi öncesinde basın mensuplarının karşısına geçti. Sakat oyuncuların durumları hakkında bilgi veren deneyimli çalıştırıcı, cezalı Tolgay Arslan’ın yanı sıra Babel ve Marcelo’nun sakatlıkları bulunduğunu söyleyerek bu oyuncuların oynama ihtimalinin bulunduğunu ifade etti.

Şenol Güneş’in basın toplantısındaki sözleri şu şekilde:

Sahamızda ve seyircimiz önümüzde güzel bir oyunla ve iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz. Çeyrek finale gitmek için bu adımı atmak zorundayız. Bu maçın sonunda her şey belli olacak. Orada aldığımız iyi bir sonuç ama yeterli değil. İşimizin kolay olmadığını biliyoruz, güçlü bir rakiple oynayacağız. Böyle bir dönemde onlara karşı üstünlük sağlayarak turu geçtiğimizde büyük bir adım olacaktır.

Tolgay cezalı. Marcelo ve Ryan Babel’in durumlarına da antrenmanda bakıp yarın karar vereceğiz.

Bugüne kadarher maç zordu. Yarın da zorluklarımız olacak ama biz zorlukları aşarak bugüne geldik. Daha düşündüğümüz yere gelemedik daha önümüzde çok yol var. Yarınki maça da yep yeni duygularla başlayacağız. Madem ki bu işi yapıyoruz en iyisi için uğraşmamız gerekiyor. Daha bu övgüleri hak edecek sonuçlar almadık. Büyük kalmak ve büyüklüğü devam ettirmek daha da zor. Türkiye adına yarışıyoruz, alacağımız sonucun ülke adına katma değer taşıyacağını biliyoruz. Buna göre oyuncularımız hazır.

Tosic de ayağında darbe almıştı, dikişi vardı ama durumu iyi. Ricardo son lig maçında yoktu, daha önce vardı. Hiçbir oyuncumuza olumsuz bakmıyoruz. Her takım hatalar yapıyor, biz de yapacağız. Bunları ne kadar aza indirgersek o kadar iyi olacaktır.

Yeni stadyum açıldığından beri taraftar sürekli yanımızda oldu. Olumlu bir katkı oldu, takımın motivasyonu üst düzeye arttı. İyi bir ambiansımız var ama tüm maçları kazanamadık elbette. Yarınki maçta da güzel bir katkı bekliyoruz. Sürekli hücum eden, rakibi baskı altına alan taraf olmak isteriz ama her zaman öyle olmuyor.

Genel oyun karakterimizin dışına çıkmamız mümkün değil. Rakip kim olursa olsun aynı oyunumuzu oynamak zorundayız. Hücumsa hücum savunmaysa savunma. Kompakt oynamamız gerekiyor. Bizim oynayacağımız oyun ne kadar iyi olursa işler o kadar koaly olur. Rakibin zaafiyetini beklemektense kendi oyunumuzu sahaya yansıtmak daha faydalı olur.

Önümüzdeki engelleri görüp de iyi aşarsak yolumuz final olur. Önce bir çeyrek finali yakalayalım sonra Allah kerim. Hedefimiz Olympiakos maçını yaşamak ve çeyrek finale kalmaktır. Uzağa bakarken önümüzü görmezsek sıkıntı yaşarız.

Dün Oğuzhan’ın gribal bir hastalığı vardı ve adalesinde sakatlığı vardı. Bugün daha iyi durumda. Tolgay cezalı. Babel ve Marcelo’nun durumu ise maç saatinde belli olacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler