SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Erol Bulut'tan Olympiakos'a büyük kıyak

Abdullah Avcı'nın yardımcısı Erol Bulut, UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın rakibi Olympiakos'a Siyah-Beyazlılar ile ilgili tüyo verdi.

Olympiakos rakibi Beşiktaş ile ilgili bilgileri, Başakşehir antrenörü Erol Bulut'tan aldı. Süper Lig ekibinde Abdullah Avcı'nın yardımcılığını yapan Bulut, aynı zamanda kendisinin de eski takımı olan kırmızı-beyazlı ekibe, Kartal ile ilgili tüyoları verdi.

Yunan basınına konuşan Bulut, "Quaresma gününde olduğunda maçın kaderini belirleyebilir. Cenk Tosun çok iyi bir bitirici. Benim tavsiye vermem gerekmez sonuçta Olympiakos Teknik Direktörü nasıl oynaması gerektiğine karar verecek. Olympiakos geçen yıllardaki gibi değil. Ancak yine de kaliteli futbolcuları var. Bu tip maçlarda uyanık olmak gerek. Kompakt ve organize bir futbol sergilemek gerek" diye konuştu.

"AZ HATA YAPAN KAZANIR, TARAFTARA DİKKAT"

2003'te Panionios forması giydikten sonra 2005-07 döneminde Olympiakos'ta top koşturan Erol Bulut, yakından tanıdığı Karaiskakis Stadı'ndan da bahsetti: "Karaiskakis Stadı'nda Beşiktaş'ın üzerinde büyük bir baskı olacak. Söz konusu Avrupa maçı olduğunda takım oyunu ön plana çıkar ve az hata yapan taraf kazanır. Bu bağlamda ev sahibi ekibin taraftarları rakibi hataya zorlayacak bir atmosferle işleri zorlaştırabilirler. Bireysel olarak Beşiktaş'ın oyuncuları daha iyi ama bu iş takım işi".

"YUNANİSTAN'DA TEKNİK DİREKTÖR OLMAK İSTERİM"

Erol Bulut kendi iş hayatıyla ilgili de önemli bir itirafta bulundu. Başakşehir'deki görevini başarıyla yürüten ve turuncu-lacivertli ekibin bu sezonki başarısında pay sahibi olan genç antrenör, "Gelecek sezondan itibaren yardımcı antrenörlük yerine, bir takımın başında teknik direktör olarak çalışmak istiyorum. Yunan Ligi bildiğim ve izlediğim bir lig. Benim felsefeme uygun teklifler gerek. Yunan Ligi'ne teknik adam olarak dönmek isterim" şeklinde konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler