SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türk Telekom Arena'da Şenol Güneş farkı!

Şenol Güneş, Türk Telekom Arena'da Galatasaray'ı lig maçlarında en çok yenen teknik adam oldu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Türk Telekom Arena'da Galatasaray'ı lig maçlarında en çok yenen teknik adam oldu.

2010-2011 sezonunda Trabzonspor'un başındayken Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 mağlup eden Şenol Güneş, geçen sezon ve bu sezon Beşiktaş Teknik Direktörü olarak Türk telekom Arena'dan galibiyetle çıkmayı başardı.

[Galatasaray 0 - 1 Beşiktaş](https://www.mynet.com/galatasaray-0-1-besiktas-107149-myspor)

Güneş'in takımları, bu iki karşılaşmayı da 1-0'lık skorla galip bitirdi.

Öte yandan Beşiktaş, Şenol Güneş yönetiminde Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 7 derbinin 4'ünü kazandı ve sadece 1 kez yenilgi yaşadı.

Şenol Güneş'in maç sonu açıklamaları şöyle;

Taraftarı arkasına almış, iyi oyunculardan kurulu büyük bir camiaya karşı oynadık. Kazanmalara ihtiyaçları vardı. Şampiyonluk yolunda avantaj kazanmak bizi mutlu etti. Disiplinli oynadık. Bizim için güzel bir ambians oldu. İyi bir hocaları var. Biz böyle bir dönemde Galatasaray'ı yakalamanın avantajını değerlendirdik. Biz şu anda sadece diğer takımlardan öne geçtik ama arkamızda Başakşehir var. 1 maçla her şey bitmiyor. Daha iyi olmalıyız, oyunumuzu daha çok geliştirmeliyiz. Bugünkü oyunu olumlu buluyorum ama pozisyon açısından kısırdık.Bugün ofansif oyuncularla defansif oynamaya çalıştık. Fenerbahçe ile Galatasaray geride kaldı ama zorlamalılar.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler