SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İsrail, Şenol Güneş'i konuşuyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Hapoel Beer Shevalı Maor Buzaglo ile ilgili sözleri rakip cephede yankı yarattı. İşte İsrail basınında konuşulanlar...

Oyuna sonradan girerek maçın gidişatını değiştiren ve takımının daha etkili olmasını sağlayan futbolcu için deneyimli teknik adam, "Buzaglo Türkiye'deki büyük kulüplerde oynar. Ayrıca Avrupa'daki güçlü ekiplerde de forma giyebilir" dedi.

Galatasaray ve Rize ile anılmıştı

Bu sözlerin Beer Sheva'ya yakın kaynakları şaşırttığı ve "Maor Beşiktaş seviyesinde bir takımda oynamaktan mutlu olur" dedikleri ifade edildi. Kulübüyle yeni sözleşme konusunda yaşadığı anlaşmazlıktan dolayı bir süre kadro dışı bırakılan 29 yaşındaki futbolcu, ardından tekrar takıma dahil edilmişti. Bir dönem ismi Galatasaray ile de anılan Buzaglo için Çaykur Rizespor'un da devrede olduğu belirtilmişti.

Ülke puanlarını uçurdular

Bu sezon Avrupa macerasına Şampiyonlar Ligi elemelerinden başlayan ve ardından Avrupa Ligi'ne geçen Hapoel Beer Sheva'nın ülke puanına yaptığı katkının önemine değinildi. Ülkede 'Rüya sona erdi' başlıklarıyla bu sezonki maceranın sona erdiği duyurulurken, Beer Sheva'nın topladığı puanlarla hem kulüp puanını hem de ülke puanını artırdığı, bu sezon da ligde şampiyon olması durumunda ikinci eleme turundan başlayacağı belirtildi.

'İstanbul'da, Fransa'daki gibi korunduk'

Beer Sheva'nın Rumen futbolcusu Ovidiu Hoban, İstanbul'da kendileri için alınan güvenlik önlemlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Romanya Milli Takımı ile geçtiğimiz yaz katıldığı dev turnuvayla karşılaştırma yapan oyuncu şunları söyledi: "Güvenlik çok iyiydi. Kendimi çok rahat hissettim. Romanya ile EURO 2016'da Fransa'dayken yaşadığımız tedbirlerin aynısıydı. Oradan bu sıkı tedbirlere alışıktım".

Soyunma odasına gidip, kutladı

İsrail basını, Hapoel Beer Sheva Başkanı Alona Barkat'ın maçtan sonra Vodafone Arena soyunma odasına gidip oyuncularını kutladığını bildirdi. Kırmızı-beyazlı ekibin sahibi olan kadın başkan, "Sizinle gurur duyuyorum, bu sezon Avrupa'da çok iyi iş çıkardınız. Şimdi hemen lige odaklanın" dediği belirtildi. (Milliyet)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler