SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ve Ersan Gülüm transferi bitti

Sürpriz bir şekilde Beşiktaş’ın gündemine giren Ersan Gülüm transferinde yine flaş gelişmeler yaşanıyor...

Geçtiğimiz sezon 7 milyon Euro’ya Hebei China Fortune takımına sattığı Ersan’ın geri dönme isteğiyle harekete geçen Kartal, oyuncuyu bedelsiz vermeye sıcak bakan Çinliler’in daha sonra yüksek bonservis ücreti talep etmesiyle frene basmıştı.

Ancak pes etmeyen Ersan Gülüm, kulübünün yetkilileri ile yaptığı görüşmeler sonrasında bir anlamda transferi kendi kendine bitirmiş oldu...

Yıllık 4 milyon Euro gibi bir ücret kazanmasına karşın Beşiktaş aşkı ağır basan başarılı stoper, Hebei China Fortune yöneticilerini ikna etti.

ŞENOL GÜNEŞ SICAK BAKMIYOR AMA!..

Beşiktaş kulübü, Hebei China Fortune yetkilileri ile Ersan’ın 1,5 yıllığına kiralanması konusunda el sıkıştı.

Bu transfer için Siyah-Beyazlılar’ın kasasından hem kiralık bedeli hem de oyuncuya ödenecek para olarak 500 bin Euro civarında cüzi bir rakamın çıkacağı öğrenildi.

Teknik direktör Şenol Güneş’in Mitrovic’in de gelmesinin ardından stoper bölgesinde fazla oyuncu olduğu için Ersan’ın dönmesine sıcak bakmadığı ve topu yönetime attığı belirtildi.

Özellikle başkan Fikret Orman’ın Ersan’ın dönmeyi çok istemesinin yanı sıra düşük bir maliyet olduğu için transferi gerçekleştirme kararı aldığı kaydedildi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler