SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş 3 - 0 Darıca Gençlerbirliği

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası beşinci maçında sahasında Darıca Gençlerbirliği'ni konuk etti. Siyah-Beyazlılar Andreas Beck, Quaresma ve Aras Özbiliz'in attığı gollerle sahadan 3-0 galip ayrıldı. Şenol Güneş'in öğrencileri bu sonuçla puanını 13 yaptı ve D Grubu'nu lider tamamlamayı garantiledi.

Karşılaşma Beşiktaşlı futbolcuların vuruşuyla başladı.

Siyah-Beyazlılarda uzun süredir sakatlığı bulunan Veli Kavlak ve yeni transfer Mitrovic bu karşılaşmada sahaya 11'de çıktılar.

Mücadelenin ilk tehlikeli atağı ise 15. dakikada Darıca Gençlerbirliği tarafından gerçekleştirildi. Hızlı gelişen misafir takım atağında eski Galatasaraylı Cafercan Aksu ceza sahası dışından şansını denedi fakat top kale direğinin yanından auta gitti.

Karşılaşmanın 19. dakikasında Beşiktaş Andreas Beck'in attığı golle 1-0 öne geçti. Gökhan İnler'in ara pası ile sağ çaprazda topla buluşan Andreas Beck, ceza sahası içerisine girmeden yerden şutunu çekti, top kaleci Gökhan Köstereli'nin sağından ağlarla buluştu.

Beşiktaş 33. dakikada farkı ikiye çıkardı. Tolgay Arslan'ın pası ile sol çaprazda topla buluşan Ricardo Quaresma, ceza sahası içerisine girdikten sonra aşırtma bir vuruşla şansını dened ve top kaleci Deniz Çınar'ın üzerinden ağlarla buluştu.

45. dakikada Metehan'ın sert vuruşunda Beşiktaş'ın genç kalecisi Utku müthiş bir kurtarışa imza attı.

Karşılaşmanın ilk yarısının kalan bölümünde başka gol olmayınca Beşiktaş soyunma odasına 2-0 önde gitti.

53. dakikada Gökhan İnler ceza sahası dışından sert bir şut çıkardı fakat Deniz Çınar bu pozisyonda kalesini gole kapattı.

67. dakikada organize gelişen Darıca Gençlerbirliği atağında oyuna sonradan dahil olan Aziz çapraz pozisyonda sert bir şut çıkardı fakat meşin yuvarlak kaleyi bulmadı.

70. dakikada Aras Özbiliz farkı 3'e çıkaran golü kaydetti.

81. dakikada Darıca Gençlerbirliği gole çok yaklaştı. Sağ kanattan yapılan orta Rodolfo'dan sekti, Cafercan havadan gelen topa müthiş vurdu top kale direğine çarparak oyun alanına döndü.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Beşiktaş sahadan 3-0 galip ayrıldı.

BEŞİKTAŞ 3 - 0 DARICA GENÇLERBİRLİĞİ
STAT: Vodafone Arena
HAKEMLER: Erkan Özdamar, Mustafa Sönmez, Soner Maraş
BEŞİKTAŞ: Utku, Beck, Rhodolfo, Mitroviç, Atınç, Veli Kavlak (Dk.46 Necip Uysal), Gökhan İnler, Tolgay (Dk.67 Fatih), Quaresma (Dk.46 Muhammed Enes Durmuş), Aras, Ömer
DARICA GENÇLERBİRLİĞİ: Gökhan (Dk.29 Deniz Çınar), Yusuf, Hayrullah, Metehan (Dk.58 Doğan Can), Cem Tosun, Kerem, Alperen (Dk.46 Aziz Kızılgün), Cafercan, Sinan, Özer, Murat
GOLLER: Dk.19 Beck, Dk.33 Quaresma, 70 Aras Özbiliz (Beşiktaş)
SARI KARTLAR: Doğancan Aynacı (Darıca Gençlerbirliği)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler