SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Osmanlıspor 0 - 2 Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig 17. hafta kapanış maçında Beşiktaş deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaştı. Kartal sakatlıktan dönen Brezilyalı yıldız Anderson Talisca ve Cenk Tosun'un attığı gollerle karşılaşmayı 2-0 kazandı.

Maçtan dakikalar:

16. dakikada Osmanlıspor'un kazandığı serbest vuruşu Mehmet Güven kullandı. Bu futbolcunun sert şutunda, top kaleci Fabricio'nun ellerinde kaldı.

20. dakikada Oğuzhan Özyakup'un pasıyla ceza alanı önünde topla buluşan Talisca, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı kalecinin sağından ağlarla buluşturdu: 0-1.

34. dakikada Quaresma'nın pasıyla ceza yayı üzerinde topla buluşan Babel'in sert şutunda, meşin yuvarlak farklı bir şekilde üstten auta çıktı.

[Beşiktaş’ın yıldızı Talisca golle döndü!](https://www.mynet.com/besiktasin-yildizi-talisca-golle-dondu-105668-myspor)

Karşılaşmanın ilk yarısı Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya ev sahibi ekip hızlı başladı.

Sol kanattan gelişen Osmanlıspor atağında yapılan ortayı Webo ceza sahasına çevirdi. Umar gelen topu kontrol edip sert bir şut çıkardı fakat top taca çıktı.

50. dakikada hızlı gelişen Beşiktaş atağında Quaresma ceza sahası dışından sert vurdu fakat Karcemarskas bu dakikada kalesini gole kapattı.

69. dakikada Adam Maher'in ceza sahasından şutu az farkla auta gitti.

[Ankara’da tartışılacak ofsayt kararı!](https://www.mynet.com/ankarada-tartisilacak-ofsayt-karari-105669-myspor)

Beşiktaş çok etkili geldi. 80. dakikada ilk önce Talisca, daha sonra Tolgay ve Kerim Frei'nin şutlarını Karcemarskas çıkardı, taraftarlar tecrübeli kaleciyi ayakta alkışladı.

Karşılaşmanın 90+3. dakikasında Cenk Tosun durumu 2-0'a getiren golü kaydetti.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Beşiktaş zorlu deplasmandan 1-0 galip ayrıldı.

Osmanlıspor 0 - 2 Beşiktaş
Stat: Osmanlı
Hakemler: Ali Palabıyık, Mehmet Cem Satman, Serkan Olguncan
Osmanlıspor: Karcemarskas, Vrsajevic, Prochazka, Numan Çürüksu, Muhammed Bayır (Dk.53 Aykut Demir), Mehmet Güven, Koray Altınay (Dk.64 Lawal), Umar, Maher (Dk.75 Dzon Delarge), Regattin, Webo
Beşiktaş: Fabricio, Gökhan Gönül (Dk.63 Beck), Marcelo, Tosic, Adriano, Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Quaresma (Dk.69 Tolgay Arslan), Talisca, Babel (Dk.Kerim Frei), Cenk Tosun
Goller: Dk. 20 Talisca, Dk.90+3 Cenk Tosun (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Koray Altınay, Numan (Osmanlıspor), Quaresma, Marcelo (Beşiktaş)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler