SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'tan Ersan Adem Gülüm sürprizi

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Siyah-Beyazlılar, eski oyuncusu Ersan Adem Gülüm'ün geri dönmesi için çalışmalara başladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor... Siyah Beyazlıları'ın, Matej Mitrovic'in ardından bir stoper transferi daha yapmayı planladığı kaydedildi.

Lig TV'nin haberine göre; stopere Matej Mitrovic takviyesi yapan siyah-beyazlılar, eski oyuncusu oyuncusu için girişimlere başladığı kaydedildi.

Ersan Adem Gülüm'ü sezon sonuna kiralamak için temaslara start verdiği belirtilen Beşiktaş'ın, 7 milyon euro bonservis bedeli ile gönderdiği 29 yaşındaki stoper için 1,5 yıllık kiralama teklifi sunmayı düşündüğü kaydedildi.

ERSAN: "YENİDEN KULÜBÜMDE OYNAMAK İSTERİM"

Konu ile ilgili NTV Spor'a konuşan Ersan, görüşmeleri doğrularken henüz net bir durum olmadığını söyledi. Beşiktaş'ta yeniden oynamak istedeğini vurgulayan milli futbolcu, "Beşiktaş'tan böyle bir istek gelince mutlu oldum. Tabii ki yeniden kulübümde oynamak isterim. Ne kadar Beşiktaşlı olduğumu herkesin bildiğini düşünüyorum. Şu anda görüşmeler sürüyor. Henüz netlik kazanmadı ama önümüzdeki günlerde Beşiktaş'a dönebilirim" şeklinde konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler