SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş taraftarı İspanyol kaleci Fabri’yi bağrına bastı!

Beşiktaş'ın hakem katliamına uğradığı Dinamo Kiev karşılaşmasında yediği 4. golden sonra gözyaşlarını tutamayan Fabri, 24 saat geçmeden Akatlar'da basketbol maçına gitti! Taraftarlar İspanyol kaleciyi bağırlarına basarken, Fabri üçlü çektirdi.

Avrupa’da fırtına gibi esen Beşiktaş Sompo Japan’ın FIBA Şampiyonlar Ligi’nde Proximus Spirou’yu mağlup ettiği karşılaşmada futbol takımından bir konuk vardı.

Tolga Zengin’den formayı alarak taraftarın sevgilisi olan Fabri, Şampiyonlar Ligi’ndeki 6-0’lık Dinamo Kiev karşılaşmasında yediği 4. golden sonra gözyaşlarını tutamamıştı. Maç sonrasında sabaha karşı İstanbul’a dönen kafileyi karşılayan taraftarlar, en büyük desteği İspanyol kaleciye gösterdi.

Siyah-beyazlı taraftarlar, Şampiyonlar Ligi’nde tur için çıktığı maçta yaşadığı büyük üzüntüyü Beşiktaş Sompo Japan ile unutmaya çalıştı. Akatlar’daki maça sevgilisiyle gelen Fabri, taraftardan büyük destek gördü. Maçta gözyaşlarını tutamayan file bekçisini bağırlarına basan taraftarlar maçta Fabri’ye tezahürat yaptı. Beşiktaşlı oyuncu ise devre arasında taraftarların isteğini kırmayarak üçlü çektirdi.


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler