SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiev'de maç sonu tünel karıştı

Beşiktaş'ın İskoç hakem Craig Thomson'ın skandal kararlarıyla Dinamo Kiev'e 6-0 mağlup olduğu maçın ardından Kiev Olimpiyat Stadı'nda soyunma odası tüneli karıştı.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev'e 6-0 yenildi. İskoç hakem Craig Thomson, verdiği skandal penaltı ve kırmızı kartla Beşiktaş'ın emeğini çaldı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte ortalık karıştı.

TÜNELDE HAKEME TEPKİ!

Beck’e verdiği haksız kırmızı kart ve penaltı kararıyla maçı Beşiktaş aleyhine çeviren hakem Craig Thompson, karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından soyunma odasına giden tünelde siyah beyazlı futbolcuların sert tepkisiyle karşılaştı.

[Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten özel terapi!](https://www.mynet.com/besiktasta-senol-gunesten-ozel-terapi-104261-myspor)

BU NASIL ATAMA UEFA?

Teknik direktör Şenol Güneş oldukça sinirlenen öğrencilerini güçlükle sakinleştirdi. Önem derecesi hayli yüksek maça UEFA’nın atadığı amatör hakem (!) Craig Thomson, ülkesinde de skandal kararlara imza atmıştı.

2014-15 sezonunda yönettiği Celtic-Dundee United maçında 3 kırmızı kart birden çıkaran 44 yaşındaki İskoç hakem, Calum Butcher ile Virgil van Dijk arasındaki pozisyonun ardından olayla ilgisi olmayan Paton’u oyundan atmıştı.

'UEFA'DA TÜRK FOBİSİ'

Karşılaşmanın ardından özellikle Beşiktaşlı taraftarlar sosyal medyada UEFA’yı mesaj yağmuruna tuttu. #TurcophobiaUEFA (UEFA’da Türk fobisi) adı altında bir etiket başlatıldı. Bu etiket Twitter’da dünya genelinde en çok en çok konuşulan konu oldu.

NEDİR SİZDEN ÇEKTİĞİMİZ!

Türk takımlarının Avrupa’daki hakem çilesi bitmiyor... Dinamo Kiev karşısında Kartal’ı adeta doğrayan İskoç hakem Craig Thomson’ın berbat performansı, akıllara geçen sezon Avrupa Ligi’nde oynanan Braga-Fenerbahçe maçını getirdi. Sarı-Lacivertliler’in son 16 turunda Portekiz’de sahne aldığı karşılaşmada Hırvat hakem Ivan Bebek, skandal bir penaltı kararı vermiş, maçı 8 kişi tamamlayan Kanarya, Avrupa’ya veda etmişti.

Dün de Kartal’ın göz göre göre emeğinin çalınmasının ardından Türk futbolseverler, “Nedir sizden çektiğimiz!”, “UEFA, bizi Avrupa’da istemiyor galiba!” şeklinde isyan etti. Craig Thomson hakkında Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Moore, “Genellikle hakemleri şikayet etmiyorum ama bu akşam... Ve bir vatandaş!” ifadelerini kullandı.

İNGİLİZ BÜYÜKELÇİ BİLE İSYAN ETTİ!

Beşiktaş’ın İskoç hakem Craig Thomson’un skandal yönetimi sonrasında Dinamo Kiev’e 6-0 kaybetmesi Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Richard Moore’u da çileden çıkardı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler