SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten özel terapi!

Şampiyonlar Ligi'nde alınan Dinamo Kiev mağlubiyetinin ardından Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, oyuncularını lige motive etmeye çalışıyor.

Beşiktaş'ta Dinamo Kiev ile oynadığı B Grubu'ndaki son maçından 6-0'lık yenilgiyle ayrılıp Şampiyonlar Ligi'ne veda etmenin üzüntüsü yaşanıyor.

Bu sezonki ilk mağlubiyetini alan ve yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek siyah beyazlılar, sabaha karşı istanbul'a dönerken, Sabiha Gökçen havalimanında taraftarlar kafileyi tezahüratlar ve alkışlarla karşıladı. Taraftarlar siyah beyazlı kafileye moral vermeye çalıştı.

Beşiktaş'ta yönetimi nedeniyle eleştiri oklarının hedefi iskoç hakem Craig Thomson olurken, yenilgi yanında Beck, Adriano ve Aboubakar'ın cezalı duruma düşmesi de keyifleri kaçırdı.

12 Aralık Pazartesi günü çekilecek kura ile Avrupa Ligi son 32 turundaki rakibi belli olacak Beşiktaş'ta gözler yeniden Süper Lig'e çevriliyor.

Cumartesi günü Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Bursaspor'u Vodafone Arena'da konuk edecek Beşiktaş, hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik direktör Şenol Güneş, futbolcularını Dinamo Kiev'deki farklı yenilgiyle Şampiyonlar ligi'nden elenilmesinin atmosferinden uzaklaştırıp, yeniden lige motive etmeye öncelik veriyor.

Futbolcularından Dinamo Kiev maçını unutmalarını isteyen Güneş, fiziksel ve mental olarak yorgunluk gözlenen futbolcularından bazılarını dinlendirmeyi gündemine aldı. Tecrübeli teknik adam, Quaresma'nın cezalı olduğu için oynayamayacağı Bursaspor maçında kadroda bazı değişiklikler yapmayı planlıyor.

Bu arada siyah beyazlı yönetim de hafta içinde takıma moral ziyaretleri yaparak destek olacak. Hem teknik ekip hem de yönetim, takımın Dinamo Kiev maçını maçını bir an önce unutup takımın toparlanması için ellerinden geleni yapacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler