SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiev’de Beşiktaş taraftarına saldırı!

Beşiktaş'ı desteklemek için Kiev deplasmanına giden siyah-beyazlı taraftarlara, Ukraynalı holiganlar saldırdı. Sokaklarda yaşanan kavgalara polis geç müdahale etti.

Şampiyonlar Ligi’nde tarihi maça çıkacak olan Beşiktaş’ı desteklemek için Ukrayna’ya giden siyah-beyazlı taraftarlara, holiganlar saldırdı! Dinamo Kiev taraftarları, Beşiktaşlı taraftarlara saldırdı. Türkiye ve Avrupa’dan yaklaşık 4 bin Türk’ün gittiği Kiev’de gece kavgalar yaşandı.

Dinamo Kiev taraftar grupları gece sokaklarda gezen ve özellikle sayıları az olan Beşiktaşlı taraftarlara saldırdıkları öğrenildi. Ukrayna basınında yer alan bir haberde ise yaşanan kavgada bir Beşiktaş taraftarının parmağının kırıldığı yazıldı. Kiev taraftarları polisin gelmesiyle olay yerinden kaçtı.

[Dinamo Kiev – Beşiktaş maçı saat kaçta? Hangi kanalda?](https://www.mynet.com/dinamo-kiev-besiktas-maci-saat-kacta-hangi-kanalda-104196-myspor)

Bu saldırılarda yaralanan Beşiktaşlı taraftarların hastanelerde ayakta tedavi edildikten sonra polis kontrolünde otellerine götürüldüğü belirtildi.

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil dün gece bazı istenmeyen münferit olayların yaşandığını söylerken Beşiktaşlı taraftarların gün içinde güvenli olmayan bölgelere gitmemeleri ve toplu hareket etmeleri gerektiğini belirtti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler